arrow_drop_up arrow_drop_down

A Journey into Happiness
woensdag 15 april 2020

Hét transformerende proces voor deze tijd, 
voor innerlijke vrede, vreugde en groei in bewustzijn - nu online te volgen!

Zet het in je agenda en zorg dat je een kaartje bemachtigt: op 15 april 2020 vindt alweer voor de tiende keer A Journey into Happiness plaats. Een maandelijks terugkerende, eendaagse cursus om te kunnen leven in een staat van meer vreugde, innerlijke vrede en verbinding met alles dat is. Ervaar versnelde bewustzijnsgroei en versterk je vermogen bij te dragen aan een gelukkige wereld. Wereldwijd georganiseerd, via livestream gebracht door verlichte leraren uit India, gehost door Lighthouse Den Bosch.


Waarom organiseren we A Journey into Happiness?

Om de problemen op te kunnen lossen waar we persoonlijk en op collectief niveau mee worstelen, is groei in bewustzijn nodig. En dat begint bij het individu. A Journey into Happiness versnelt en vergemakkelijkt deze groei, door een mystiek proces voor ontwaken. Dit leidt tot een neurobiologische shift in het brein, wat een staat oplevert van kalmte, vrede en stilte in jezelf. Hoe meer we ontwaken, hoe meer we ons bewust zijn van wat er in ons leeft en hoe minder we lijden. Ontwaken betekent dat je meer verbonden raakt met je hart, met het Licht. Je vermogen om zonder oordeel te zijn met wat er is, in het moment, neemt toe. Dit leidt tot een staat van innerlijke vrede en vreugde, met een positieve uitwerking op je leven en je omgeving.

Wat deelnemers zeggen:

 “Totale stilte en rust. Geen woorden voor!”


“Zoveel liefde naar alles en iedereen!”


“Het is alsof ik mijn man en kinderen steeds opnieuw voor het eerst zie. Alle spanningen zijn weg. “


“Ik ben in het Nu. Heb plezier in m'n werk en alles wat ik doe, ook in wat ik vroeger vervelend vond!”

Wat A Journey into Happiness jou op kan leveren?

 •  het proces helpt je relaties, je gezondheid, je werk, financiën en persoonlijke ontwikkeling tot bloei te komen
 •  je vindt innerlijke rust
 • je vermogen bij te dragen aan een gelukkige wereld wordt versterkt.

Wat deelnemers aan de Journey in Den Bosch zeggen:

       "Voor de Journey had ik dagelijks ruzie met mijn partner. Nu al 3 weken niet meer!!"


"Mijn wereldse wens was genezing van chronische vooral nachtelijke pijn in mijn heupen/dijen. Het is echt wonderlijk dat ik sindsdien al meer dan 2 weken, nachten pijnloos geslapen heb! (durf het bijna niet te geloven/ hardop te zeggen, maar... tis zo) "

"Sinds de Journey voel ik me blijer en lichter. Ik kan beter in het moment blijven en voel me daardoor meer verbonden met de wereld en de mensen om me heen. Wat een immens geschenk! "

Gelukkige mensen creëren een gelukkige wereld.

Daarom is A Journey into Happiness ontwikkeld.  

Wat gaan we allemaal doen?


We nemen 7 universele thema's door; eigenschappen van de mind, die je verhinderen om in een staat van vreugde te leven. Dit zijn:

1 Vasthouden aan pijn en haat
2 Ongevoeligheid

3 De hunkering om lief te hebben en liefde te krijgen 

4 Gebrek aan authenticiteit

5 (Ver)oordelende aard van de denkgeest

6 Ondankbaarheid
7 Storytelling (de eigenschap van de mind om van alles een (vaak negatief) verhaal te maken)


Je gaat op diep niveau zien hoe deze thema's een rol spelen in je eigen leven, door de verhelderende uitleg van de docent, en ondersteund en versterkt door meditatie, contemplatie, en pranayama's (ademhalingstechnieken). Om het proces ook fysiek te ondersteunen, door te laten stromen en te integreren, sluiten we elk van de 7 blokken af met dansmuziek, waarop je naar eigen gevoel beweegt. 


Je ontvangt tijdens deze dag zowel een zegening voor versnelde groei in bewustzijn, als voor de realisatie van een zelfgekozen werelds verlangen. Dit gebeurt via een bijzonder, mystiek proces, dat je vanuit ontspanning, moeiteloos, kunt ontvangen. Je kunt al snel de vruchten plukken van deze krachtige dag.

 

Deze tijd vraagt van ons onze veerkracht en de verbinding met ons hart te versterken, zodat het licht in ons de wereld kan verlichten. Let's connect & let's create a happy world! Kom naar A Journey into Happiness

Wat deelnemers aan de Journey in Den Bosch zeggen:

"Tijdens de Journey vond ik het een verbazingwekkende ervaring dat mijn wekenlange woede naar een bepaalde persoon als sneeuw voor de zon verdween. Ik kreeg deze bevrijding gewoon cadeau. En wat een wonder om in plaats van boosheid ineens compassie met die ander te voelen...nog steeds"


"In het algemeen leverde deze dag een gevoel van blijheid & lichtheid op. Ik merk op dat ik me plotseling vrij voel om te zingen, in het bijzijn van mijn partner, voorheen was ik bang wat hij daarvan zou denken."


"Het was heel heel fijn om zo'n intens contact te hebben met het Licht. Er werd me een spiegeltje voorgehouden en veel duidelijk gemaakt over mezelf, wat er allemaal is gebeurd en wat er nog gaat komen. Het voelde een beetje als een grote software update😄" 

  Praktische informatie


 • De cursus vindt plaats  via livestream vanuit India, en wordt gegeven door een verlichte gids (docent/monnik), expert op het gebied van moderne spiritualiteit en ogenblikkelijke transformatie
 • Je deelt deze ervaring met duizenden mensen in  Europa, Rusland  en Zuid-Afrika, die allemaal gelijktijdig deze cursus volgen. Ook in Azië, Canada, Noord- en Zuid-Amerika vindt A Journey into Happiness maandelijks met duizenden deelnemers plaats.
 • Het proces beslaat één dag, maar wordt elke maand georganiseerd. 
 • Je kunt naar wens een enkele cursusdag volgen, of herhaaldelijk deelnemen, voor een versterkend, opbouwend effect (dit is zeer aan te bevelen)
 • De cursus is in het Engels, met Nederlandse vertaling.
 • Op woensdag 15 april is de eerstvolgende eendaagse in Den Bosch, van 7.45 – 17.30 uur 
 • Locatie: deze cursus vindt online plaats, in het comfort van je eigen huis. 
 • Bijdrage:30 euro
 • Tickets: https://www.chipta.com/nl/tickets/event/28295/a-journey-into-happiness/event-info/
 • Heb je voorafgaand of na afloop van de cursus vragen, dan kun je altijd terecht bij de organisatoren.


Meer informatie en aanmelden: 

lighthousedenbosch@hotmail.com   

Facebook: A Journey into Happiness Den Bosch


Onder de noemer Lighthouse Den Bosch zetten  ondernemers en vrijwilligers zich samen in voor de missie: het creëren van een gelukkige wereld. Lighthouse Den Bosch biedt diverse evenementen voor innerlijke vrede, vreugde en groei in bewustzijn.