Een veilige behandeling in coronatijd
13 augustus 2020 
0 min. leestijd

Een veilige behandeling in coronatijd

We kunnen de coronarichtlijnen wel dromen: anderhalve meter afstand houden, handen wassen, en thuis blijven bij koorts en/of verkoudheidsklachten.

Neem dus contact op om je consult te annuleren of te verzetten als je op de dag van de afspraak verkoudheidsklachten hebt. Voel je je ondanks je verkoudheid verder eigenlijk wel prima, dan kun je in plaats van een behandeling in de praktijk, voor een online consult kiezen.

Een behandeling via een internetverbinding is ook een handige optie als je sowieso elk risico wilt uitsluiten dat je buitenshuis besmet zou kunnen worden.

Een online sessie duurt even lang en is even werkzaam als een sessie waarbij je fysiek aanwezig bent.

Je mag er natuurlijk van uit gaan dat ik me als behandelaar ook aan de RIVM- richtlijnen houd. Mocht ik zelf verkoudheidsklachten hebben op de dag van onze afspraak, dan neem ik contact met je op om de afspraak te verzetten. Eventueel kunnen we in plaats van een fysieke afspraak een online consult doen.

In de praktijk zorg ik ervoor dat mijn handen gewassen zijn, dat de deurklinken en de tafel waaraan we zitten, ontsmet zijn, en als je van het toilet gebruik wilt maken, hangt daar een schone handdoek voor jou.

Workshops intuïtief schilderen
Om op veilige afstand van elkaar te kunnen schilderen, kunnen er voorlopig maar 2 of 3 deelnemers tegelijk aan een workshop intuïtief schilderen deelnemen.

Graag tot ziens en een stralende gezondheid gewenst!

Karine

Over de schrijver
Reactie plaatsen