Page content

Wat zijn chakra's?

Chakra’s zijn energiecentra in je lichaam. Ze zijn verbonden met specifieke biochemische processen en vormen een poort tussen wat er gebeurt in je leven en wat dit doet in je lijf. Het bekendst zijn de zeven hoofdchakra’s. Deze liggen langs de lijn van je ruggengraat. Maar er zijn er nog veel meer.

Chakra’s reageren met de buitenwereld, maar ook onderling. Ze kunnen geblokkeerd raken en ook de onderlinge communicatie tussen de chakra’s kan daardoor verstoord raken. Een voorbeeld van hoe een geblokkeerd chakra in je lijf kan voelen, is een ‘knoop in je maag’, keelpijn/brok in je keel, of sommige vormen van hoofdpijn. Ook bijvoorbeeld een blaasontsteking kan sneller verdwijnen door de betrokken chakra’s te behandelen. Via een healing of chakra balancing zijn dit soort dingen vaak snel(ler) te verhelpen.

Tijdens een aurahealing of aurareading komen in elk geval de 7 hoofdchakra’s aan bod (basis-, sacraal-, zonnevlecht-, hart-, keel-, voorhoofd- en kruinchakra), en daarnaast vaak nog 6 andere belangrijke chakra’s (milt-, thymus-, achterhoofd-, epifyse-, transformatie-, transmutatiechakra).

Comment Section

0 reacties op “Wat zijn chakra's?

Plaats een reactie


*