Christallin Source Healing

Heel de invloed van je voorouders en vorige levens op jouw gezondheid en welzijn.

Ondersteun je gezondheid

De behandeling ruimt stress op, en dat is gunstig voor je immuunsysteem.

Beter in je vel

Door het bevrijdende effect van de sessie voel je je opgelucht, lichter, ruimer, optimistischer.

Diepe inzichten

Je gaat vol waardevolle inzichten naar huis.

Leef Licht!

Als ik een mogelijkheid zie om Licht door te geven, en daardoor een stukje geluk, doe ik dat graag. Want gelukkige mensen zorgen goed voor zichzelf, elkaar, én de aarde. Ik geloof dat het altijd lichter kan. Dat begint met durven kijken naar wat er in jou leeft. Wat draag je met je mee, en wat daarvan wil nu vrij worden, zodat jij de volgende stap kunt zetten? Mijn energetische behandelingen maken je 'rugzak' en je tred steeds lichter. Licht schijnen op wat gezien wil worden brengt begrip, heelwording en verbinding. Kom het ervaren!

Dit zeggen mensen na een Christallin Source Healing:

"De sessie bij Karine heb ik als zeer bijzonder ervaren, met mooie, leuke en ontroerende inzichten in mijn verleden en ouders/voorouders. Nieuwe inzichten maar ook herkenbare patronen. Dezelfde dag ervaarde ik dat ik me lichter voel, alsof er een last van me is  afgevallen. Ook voel ik me meer 'vrouw', en meer blij met mezelf.
Heb diezelfde middag thuis staan dansen en voelde de energie door mijn lijf stromen, tintelingen overal. Heb gelachen, gegild en gehuild van geluk.

Ben Karine dankbaar voor wat ze me heeft gebracht. Ze is een zachte,  warme vrouw en ze brengt ook veel plezier in de sessie, met regelmatig aanstekelijk lachen door wat ze ziet, waardoor ik me ook ontspannen en
op mijn gemak voelde bij haar."

Chantal

Wat heb ik een fijn mens ontmoet vanochtend aan de telefoon! Zómaar kwam jij héél toevallig op mn pad....

Dank je wel, dank je wel! Dank je wel voor je wijsheid, je vermogen om verder te kijken met zoveel respect naar mij, mij die je niet kent. Je hebt me aspecten en inzichten aangereikt die me diep raakten en ook die ik meteen herkende.

Zonder dat je mij ooit gezien of gehoord hebt en enkel via de telefoon was t "een schot in de roos".

Ook kreeg ik zomaar 'n healing. Zó volledig! Tijdens deze healing gebeurde van alles in me. Schokkend en bibberend voelde ik me daarna lichter en mn ware aard kwam naar boven. Het werd weer vrolijk en licht van binnen en mijn onbevangenheid is weer terug en is er nog steeds.... En voorál de kramp rond mijn borst is weg, wow!

Je bent een kanjer, een práchtige ziel, een mooi, integer en zuiver waarnemend mens.


Liefs van een jou dankbare Mieke

Mieke

“Ik ben echt overdonderd door je prachtige, heldere werk. De energie was skyhigh tijdens de healing. Heeeel hartelijk dank lieve Karine.”

Denise

“Bedankt voor de krachtige sessie. Je wist vlot de kern van de situatie te benoemen, zonder oordeel, maar met veel empathie en inzicht. Je hebt heel effectief alle knopen ontward. Het resultaat is mooier dan ik had kunnen verwachten. Ik ervaar een nieuw evenwicht, meer duidelijkheid, meer rust en het vertrouwen dat alles goed is. Dat zware pak op mijn schouders, dat is verdwenen.”

Reinhilde

Wat is Christallin Source Healing?

Ziekte, pijn, ongemak en problemen komen niet zomaar uit de lucht vallen.

Onbekende, niet verwerkte trauma's en beperkende overtuigingen, van je voorouders, uit vorige levens en uit je huidige leven hebben een verrassend grote invloed op jouw welzijn, gezondheid en levenskwaliteit. Christallin Source Healing onthult en heelt deze invloeden. Als behandelaar neem ik in detail waar wat er in het verre verleden is voorgevallen en waarom. Door zonder oordeel te kijken, ontstaat een veilige ruimte waarin ervaringen energetisch worden afgerond. Dit heeft een diepgaand bevrijdend en helend effect.

Christallin Source Healing is een spirituele werkvorm, waarbij alles wat verband houdt met je huidige ongemak of probleem in beeld komt. De term 'Source' ofwel 'Bron' verwijst naar het gegeven dat de healing plaatsvindt in verbinding met De Bron; het Al Wat Is. Dit brengt zuiverheid, moeiteloosheid, en de ervaring dat jij okee bent zoals je bent.

Waaraan kun je merken dat je verborgen verleden je beïnvloedt?

Er zijn allerlei soorten signalen die verwijzen naar niet verwerkte stukjes geschiedenis.
Oude ballast kan zich bijvoorbeeld uiten als moeheid, depressie, fysieke aandoeningen, niet lekker in je vel zitten, dingen die 'in de familie zitten', steeds vastlopen op bepaalde gebieden in je leven, of bijvoorbeeld in de vorm van niet altijd logisch verklaarbare, hardnekkige emoties, zoals schuldgevoel, verlatingsangst of onzekerheid. 


Je kunt via drie routes door je verleden worden beïnvloed: 

Je huidige leven

Als mens maak je pijnlijke dingen mee. Soms herinner je je ze maar al te goed, maar vaak is de herinnering ver weg gestopt. Omdat het te lang geleden is, of omdat het niet zo belangrijk leek, omdat het er niet mocht zijn op dat moment, of omdat betrokkenen al zijn overleden. Christallin Source Healing zorgt ervoor dat jij de gebeurtenissen kunt helen. Voorkom dat oude stress je nog langer ondermijnt.

Via je voorouders

Het is wetenschappelijk bewezen: via je dna werken trauma's van je voorouders door in jouw leven, in de vorm van gezondheidsproblemen of gebrek aan zelfvertrouwen bijvoorbeeld. Leer je voorouders kennen en help hen en jezelf met Christallin Source Healing.

Via je vorige levens

Of je nu in vorige levens gelooft of niet, je zult versteld staan van de herkenbare en nuttige informatie die tijdens een behandeling naar boven komt, rond pijn uit je zielsverleden. Ervaar hoe razendsnel je het kunt oplossen.

Hoe gaat een Christallin Source Healingsessie in zijn werk?

Wat is er voorgevallen?

Tijdens de behandeling zet ik mijn fijnzintuiglijke vermogens in. Ik stem me af en localiseer het moment in je zielsgeschiedenis waar zich iets heeft voorgedaan waardoor jij nu een probleem ervaart. Ik neem waar wat er is voorgevallen, en wanneer:

- in je huidige leven (hoe oud was je, wat speelde er)?

- bij een van je voorouders (welke generatie, vaders- of moederskant van de familie, man of vrouw, hoe oud, wat speelde er)?

- in een vorig leven (hoeveel levens terug, was je een man of vrouw, hoe oud, wat speelde er)? 
Ik vertel steeds wat ik waarneem.

Welke hulpbronnen?

Hierna inventariseren we (ik paranormaal, jij associatief) welke pijnlijke emoties aan de orde waren in de situatie en welke hulpbronnen jou of je voorouder toen hadden kunnen ondersteunen. Er volgt een specifieke, op maat gemaakte heling voor je voorouder of voor degene die je was in een vorig leven, en voor jou. De behandeling onthult en heelt ook allerhande onbewuste blokkades die je probleem mede in stand hielden. Denk bijvoorbeeld aan een gelofte die je in een vorig leven hebt afgelegd (celibaat, geen bezit, ‘voor altijd’ bij een geliefde te blijven, trouw zweren aan een leider), of ondermijnende overtuigingen als ‘ik verdien het om te lijden’.

Persoonlijk en comfortabel

Christallin Source Healing is een comfortabele werkvorm.
Je zit bij mij aan tafel met een kop thee en iets lekkers. Samen bespreken we waar je aan wilt werken. De sessie heeft de vorm van een gesprek. Jij hoeft je daarbij niet in te spannen. Lange verhalen vertellen is niet aan de orde, je hoeft niet door diepe emoties heen, je hoeft niet in trance of regressie. Ik doe dit voor jou, terwijl we gewoon in gesprek blijven. Af en toe sluit ik mijn ogen om meer details te kunnen waarnemen. Ik deel steeds wat ik zie, hoor en voel.
Al luisterend ervaar je hoe er heling totstandkomt.

Liever een online sessie?

Je kunt ook, net als vele anderen, je healingconsult online ontvangen. Zo heb je het comfort van je eigen huis en geen reisafstand. De sessie verloopt op dezelfde manier als wanneer je persoonlijk aanwezig zou zijn en werkt even sterk.

Tarief

Je bijdrage voor een Christallin Source Healing is op dit moment 95 euro per uur. 

Dit zeggen mensen na een Christallin Source Healing:

“Ik had veel last van een groep voorouders. die negatief en luid tegen me tekeer gingen (in mij). Karine heeft de oorzaken van hun problemen gevonden en ze ontladen. Dat kon ik meteen voelen. Het is nu stil in mij geworden. Ik heb helemaal geen last meer van mijn voorouders. Ik ervaar het echt als een bevrijding.

Ik vind Karine een vriendelijke en heldere vrouw en ik voelde me op mijn gemak bij haar. De sfeer was licht en de sessie was een plezierige ervaring. Ik beschouw haar als een krachtige dame.”

Naomi

"De eerste sessie bracht veel meer innerlijke rust dan ooit te voren en na de tweede sessie heb ik veel meer zelfvertrouwen in alles wat ik doe.

En dat merk ik goed uit de reacties in mijn omgeving, ik word ervaren als een veel krachtiger persoon en ik laat me niet of nauwelijks meer uit het veld slaan door de mening van een ander. Voor mij was en is dit een geweldige ervaring en ik raad het iedereen aan!” 

Gert-Jan

“De Christallin Source Healing met Karine was ontzettend krachtig. Ik ben herstellende van ziekte en had als thema allergieën genomen. 

Na een aantal dagen voelde ik al een vernieuwde energie stromen en voelde ik me sterker worden! Karine is heel intuïtief en fijn om samen mee te werken en ik ben heel dankbaar voor zo’n verandering al na 1 behandeling!" 

Lionel

Past Christallin Source Healing bij mij?

Christallin Source Healing is een prettige methode voor wie een of meer van deze vragen met 'ja' beantwoordt:

  • Spreekt het je aan je verborgen verleden te kunnen ontdekken en helen?

  • Heb je voorkeur voor een begrijpelijke, nuchtere benadering?

  • Is er veel tegelijk aan de hand in je leven, en kun je vriendelijkheid, steun, verbinding en helderheid gebruiken?

  • Ben je hoogsensitief of vermoed je dat je dit bent?

  • Ben je zelf intuïtief of paranormaal begaafd?

  • Heb je het gevoel dat je alles al hebt geprobeerd?

  • Ben je op zoek naar antwoorden?

  • Hou je, als je eerlijk bent, graag de controle?
  • Is het 'tijd' om iets te doen?

Dit zeggen mensen na een Christallin Source Healing:

“Wil even zeggen dat ik me fantastisch voel. Ik ben door jouw verhelderende Christallin Source Healing in een innerlijke rust die ik nog niet eerder heb ervaren. Ik ben daardoor vandaag een stuk verder gekomen in wat ik wil manifesteren. Dankjewel nogmaals 1000x.” 

Sylvia

“Ik had al maanden last van een vervelende kriebelhoest. Longfunctietesten en longfoto’s leverden geen diagnose op, en hooikoorts was het ook niet, maar de hoest bleef. Ik maakte een afspraak bij Karine Harkema Lichtwerk. Ik was in twee healingbehandelingen van mijn hoest af en het is nooit meer teruggekomen.“

Mieke

"Ik voel meer zelfvertrouwen. Het is echt heel mooi allemaal. Ik ben heel dankbaar dat Karine op mijn pad is gekomen en ben haar dankbaar voor het werk dat ze doet. Ik zou de sessies iedereen aanraden die zichzelf spiritueel en/of persoonlijk wil ontwikkelen. ”

Fatima

Benieuwd naar de invloed van je voorouders en vorige levens
op jouw gezondheid en welzijn?