Workshops intuïtief schilderen

Geniet van creëren vanuit je hart!

ontspanning - verdieping - verwondering - plezier - groei

Reis van je hoofd naar je hart en maak een betekenisvol schilderij

Kun jij ook zo genieten van lekker creatief bezig zijn? 

Hoe zou je het vinden om eens bewust vanuit je intuïtie aan de slag te gaan en op die manier een schilderij te maken?


Of zou je het wel willen, maar denk je dat je het niet kan?


Maak je geen zorgen. Je schilderij wordt prachtig én betekenisvol, als je het idee dat je kennis, technieken en ervaring nodig hebt, even loslaat, en gewoon iets laat ontstaan, vanuit verbinding en een open houding. In het aangaan van een heldere verbinding heb ik mij als healer de afgelopen 13 jaar ontwikkeld. Tekenen en schilderen deed ik voorheen alleen voor mezelf, ter ontspanning, maar sinds 2017 zet ik mijn heldere vermogens in om  bewust intuïtieve werken te maken.

Ik leer ik je graag hoe ook jij vanuit je intuïtie kunt schilderen!

 • Tijdens de workshops deel ik specifieke inzichten uit mijn eigen ontwikkeling
 • Ik onthul hoe ik zelf te werk ga, als ik schilderijen en boodschappen channel
 • We doen eenvoudige oefeningen om je intuïtie en creativiteit te activeren
 • We doen een op het thema afgestemde, inspirerende meditatie
 • Om het proces nog verder te versterken en te vergemakkelijken, ontvang je de Supreme Light Of Supreme Love Initiation; een energieoverdracht die de verbinding met je hart en je intuïtie activeert
 • Vanuit deze verdieping, ontspanning, speelsheid en openheid ga je aan de slag met je eigen thema, met fijne kleuren verf

Karine , het lijkt voor mij (voelt zo) dat ik n beetje 'nieuw ' ben geworden.
De hele sfeer bij jou , de rust in de mooie ruimte , maar vooral JIJ , hebben mij doen stilstaan bij mezelf.

Ik heb jou ervaren als iemand die volledig met haar Hart en Ziel aanwezig is voor wat er op dát moment is. Heel warm en liefdevol , goed kunnen luisteren en steunend waar nodig.

Dat schilderen was ook heerlijk om te doen. Helemaal de vrije hand van jou gekregen, waardoor ik me al 'kliederend' als 'n blij klein kind kon laten gaan.

Echt, er is iets heel moois met mij gebeurd. En dat is te danken aan jou.

Dank Dank-JEWEL.

Cornelia
Een fijne ontmoeting met mijn kleurige zelf.  De sfeer zorgde meteen voor een vertrouwd gevoel. Het is prettig dat Karine de tijd neemt voor de afstemming en tips meegeeft hoe je dat kan doen. Mijn hoofd neemt het snel over en dacht ook nu: 'hup hup ik wil starten met schilderen.' Maar het is juist zo belangrijk, om echt vanuit je intuïtie en verbinding aan de slag te gaan. Wat bijzonder was, is dat ik tijdens de energieoverdracht duidelijk doorkreeg 'ga met links schilderen' terwijl ik rechts ben. Ik heb mijn intuïtie gevolgd en het hele schilderij met links gemaakt. Trots ben ik op het resultaat, ondanks het kritische stemmetje. Bedankt Karine voor de heerlijke dag.

Eline

"De intuïtieve schilderworkshop van Karine was een leuke ervaring. Ik was samen met een vriendin naar de workshop gekomen. Karine was heel gastvrij en de sfeer was ontspannen. Samen gemediteerd en een orakelkaart getrokken ter voorbereiding op het schilderen. Het schilderen zelf bleek een goede manier te zijn om alle zorgen even te vergeten. Voor mij had de tijd die we aan het schilderen hebben besteed, best veel langer mogen zijn. Uiteindelijk met een mooi schilderij en een persoonlijke gechannelde boodschap van Karine naar huis gegaan."
Els

En verder...

 • De workshops intuïtief schilderen hebben steeds een ander thema. Daarnaast kun je voor jezelf een vraag of thema meenemen om van daaruit te werken. Je thema hoeft niet per se verband te houden met het onderliggende thema van de workshop. 
 • We werken in een kleine groep
 • Ik deel schildertechnieken om je op weg te helpen
 • Ik ben voortdurend beschikbaar als je vragen hebt (en om de thee aan te vullen ;-) 
 • Er zijn plastic schorten om je kleding te beschermen, maar wil je je geen zorgen maken over verdwaalde verfklodders, trek dan oude, casual kleding aan. 
 • Je kiest ter plekke zelf je formaat doek en de kleuren verf, en hoe je wilt werken: staand bij een ezel, zittend op een stoel met je doek op tafel, of misschien wel met je doek op de grond.


.En... als aandenken aan de dag ga je niet alleen naar huis met je zelfgemaakte schilderij, maar ook met een ter plekke door mij, speciaal voor jou gechannelde boodschap!

"Deze workshop is heel fijn om meer in contact te komen met je hart en je intuïtie"

“Ik vond de workshop intuïtief schilderen hartstikke leuk om te doen. Het was een mooie, fijne ervaring. Toegankelijk en licht.


Het was een leuk idee om met de orakelkaartjes en de meditaties te werken. Ik ben me er niet bewust van dat ik de boodschappen gebruikt heb bij het schilderen, maar het bracht mij wel in contact met een diepere laag in mezelf. Zo kon ik schilderen vanuit mijn intuïtie, in plaats van uit mijn hoofd.


De meditatie was laagdrempelig en waardevol. Ik heb dingen gezien en gevoeld en dat vond ik fijn. Zo zag ik een heel mooi bewerkt houten kistje, en als ik het deksel open deed, kwam er allemaal licht uit, sterretjes. Dat voelde als mijn eigen licht. Ik zag mezelf de kist dichtduwen uit angst, maar in de meditatie hielp mijn zoontje mij om de kist open te doen. Heel mooi.


Het was een leuke groep, met alleen vrouwen. Voor vrouwen is het belangrijk om met creativiteit, scheppende energie, bezig te zijn. Karine begeleidde ons allemaal heel goed: er was genoeg tijd om ons creatieproces aan te gaan. Het was perfect getimed.


Ik ging naar huis met een blij gevoel, een mooi schilderij en een liefdevolle gechannelde boodschap. En het heeft bij mij een vuurtje aangewakkerd, ik wil zeker vaker schilderen. Ik ben dus heel dankbaar!


Deze workshop is heel fijn om meer in contact te komen met je hart en je intuïtie. Het is geen cursus schilderen, dus het is wel fijn als je als deelnemer al enigszins intuïtief ontwikkeld bent.


Deze workshop is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!”

       Dank je voor de workshop. Ik ben nog heerlijk aan het nagenieten, van de energie, en ook van mijn prachtige schilderij. Het lijkt net alsof de kleuren steeds levendiger worden, echt prachtig. Ik vond de workshop echt heerlijk, heel rustgevend, ook hoe jij het deed, echt mijn complimenten. Je hebt zo goed voor ons gezorgd. Heerlijk om gewoon lekker vrij te zijn, je kon gewoon jezelf zijn. De boodschap, die ga ik nog een keer lezen voor ik ga slapen. Ik koester deze middag. Ik wil jou heel erg bedanken voor je boodschap en je inzet. Ik vond de groep ook heel leuk. Het was zeker voor herhaling vatbaar.
Amina
Op een wonderlijke wijze weet Karine precies de juiste sfeer neer te zetten, vol liefde en intuïtieve creativiteit. Binnen no-time voelde ik me verbonden zowel met mijn innerlijke wijsheid als met de andere deelnemers. Met de hulp van de prachtige meditaties en de praktische handvatten vielen al mijn angsten over “oh-jee-ik-kan-helemaal-niet-schilderen” helemaal weg. Ik voelde me helemaal vrij om mijn creativiteit uit te drukken. De inzichten van de meditaties en mijn eigen schilderij hebben een zeer persoonlijke betekenis voor mij; ze hebben een diepgang waarvan ik nog lang ga genieten!
A.S.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen:

Je bijdrage voor deze 4 uur durende workshop is 147,- 


Daarbij zit inbegrepen:

 • materialen: goede kwaliteit verf, kwasten, verschillende formaten canvasdoeken
 • een schort om je kleding te beschermen
 • een speciaal voor jouw workshop gecreëerde meditatie
 • een biologische vegetarische lunch inclusief verse soep
 • zoete hapjes
 • onbeperkt thee
 • een persoonlijke handgeschreven gechannelde boodschap
          De workshop was heel fijn, in rust, en top verzorgd. Ik zag in de loop van de week ook weer andere dingen in mijn 'schilderij' naar voren komen, dan ik in eerste instantie zag. Wat vervolgens aansloot op mijn proces.”

Margriet

Hartelijk bedankt voor je stimulerende aanwezigheid tijdens deze sessie.

Deze dag heb ik je ervaren als integer, authentiek en afgestemd op het wezenlijke in jezelf en in mij.

Ben

Ik denk nog dagelijks aan onze workshopdag met elkaar. Het was een heerlijk ontspannen dag, goed verzorgd en boeiend. Leuk wat je nog met de rest verf hebt gedaan! Bedankt voor deze mooie, fijne, lichte en gezellige dag!

Bregje
De workshop intuïtief schilderen heeft mij in verbinding met mijn onderbewustzijn onverwachte inzichten opgeleverd. De opbouw van de dag inspireerde om met de kwast aan de slag te gaan. Bijzonder hoe Karine als schakel tussen 'twee werelden' haar cursisten mag begeleiden. Zuiverder kan niet. Blij met mijn ervaringen op doek i.c.m. een gechannelde boodschap. Een tastbare herinnering. Tijdens de workshop heb ik een voorouder ontmoet die een boodschap had. Na de workshop een levensechte droom.

Lilian

"Geweldig dit! Wanneer is de eerstvolgende workshop en waar kan ik me aanmelden?"

Data workshops

 Wil je graag deelnemen aan een workshop intuïtief schilderen? Leuk! Neem even contact op via 06 41393459 of info@karineharkemalichtwerk.nl, dan spreken we samen een datum af. Hou er bij het kiezen van een datum rekening mee dat ik 4 werkdagen nodig heb om een workshop praktisch en energetisch voor te bereiden.


Per workshop kunnen er 4-5 mensen deelnemen.
Grotere groep? Neem contact op voor de mogelijkheden.


Workshops vinden in principe op doordeweekse dagen plaats, van 11.00 - 15.00 uur

Locatie: Den Bosch

Wil je deze workshop op een andere locatie of een ander tijdstip? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Workshopthema's

Elke workshop heeft een speciaal thema, geïnspireerd door de unieke energie die de dag ondersteunt, en door de energie van de deelnemers. Altijd bekrachtigend en bemoedigend. Ik vertel je er graag meer over.

Ik laat me bij het voorbereiden en begeleiden van de workshops graag inspireren door de spirituele tradities van bijvoorbeeld het oude Egypte, India, de Kelten of natuurvolken. 

Tot snel!