arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshops intuïtief schilderen

Geniet van creëren vanuit je hart!

ontspanning - verdieping - verwondering - plezier - groei

Reis van je hoofd naar je hart en maak een betekenisvol schilderij

Kun jij ook zo genieten van lekker creatief bezig zijn? 

Hoe zou je het vinden om eens bewust vanuit je intuïtie aan de slag te gaan en op die manier een schilderij te maken?


Of zou je het wel willen, maar denk je dat je het niet kan?


Maak je geen zorgen. Je schilderij wordt prachtig én betekenisvol, als je het idee dat je kennis, technieken en ervaring nodig hebt, even loslaat, en gewoon iets laat ontstaan, vanuit verbinding en een open houding. In het aangaan van een heldere verbinding heb ik mij als healer de afgelopen 12 jaar ontwikkeld. Tekenen en schilderen deed ik voorheen alleen voor mezelf, ter ontspanning, maar sinds 2017 zet ik mijn heldere vermogens in om bewust intuïtieve werken te maken.

Ik leer ik je graag hoe ook jij vanuit je intuïtie kunt schilderen!

 • Tijdens de workshops deel ik specifieke inzichten uit mijn eigen ontwikkeling
 • Ik onthul hoe ik zelf te werk ga, als ik schilderijen en boodschappen channel
 • We doen eenvoudige oefeningen om je intuïtie en creativiteit te activeren
 • We doen een op het thema afgestemde, inspirerende meditatie
 • Om het proces nog verder te versterken en te vergemakkelijken, ontvang je de Supreme Light Of Supreme Love Initiation; een energieoverdracht die de verbinding met je hart en je intuïtie activeert
 • Vanuit deze verdieping, ontspanning, speelsheid en openheid ga je aan de slag met je eigen thema, met fijne kleuren verf

En verder...

 • De workshops intuïtief schilderen hebben steeds een ander thema. Daarnaast kun je voor jezelf een vraag of thema meenemen om van daaruit te werken. Je thema hoeft niet per se verband te houden met het onderliggende thema van de workshop. 
 • We werken in een kleine groep
 • Ik deel schildertechnieken om je op weg te helpen
 • Ik ben voortdurend beschikbaar als je vragen hebt (en om de thee aan te vullen ;-) 
 • Er zijn plastic schorten om je kleding te beschermen, maar wil je je geen zorgen maken over verdwaalde verfklodders, trek dan oude, casual kleding aan. 
 • Je kiest ter plekke zelf je formaat doek en de kleuren verf, en hoe je wilt werken: staand bij een ezel, zittend op een stoel met je doek op tafel, of misschien wel met je doek op de grond.


.En... als aandenken aan de dag ga je niet alleen naar huis met je zelfgemaakte schilderij, maar ook met een ter plekke door mij, speciaal voor jou gechannelde boodschap!

“Ik vond de workshop intuïtief schilderen hartstikke leuk om te doen. Het was een mooie, fijne ervaring. Je deed het heel goed: toegankelijk en licht.


Het was een leuk idee om met de orakelkaartjes en de meditaties te werken. Ik ben me er niet bewust van dat ik de boodschappen gebruikt heb bij het schilderen, maar het bracht mij wel in contact met een diepere laag in mezelf. Zo kon ik schilderen vanuit mijn intuïtie, in plaats van uit mijn hoofd.


De meditatie was laagdrempelig en waardevol. Ik heb dingen gezien en gevoeld en dat vond ik fijn. Zo zag ik een heel mooi bewerkt houten kistje, en als ik het deksel open deed, kwam er allemaal licht uit, sterretjes. Dat voelde als mijn eigen licht. Ik zag mezelf de kist dichtduwen uit angst, maar in de meditatie hielp mijn zoontje mij om de kist open te doen. Heel mooi.


Het was een leuke groep, met alleen vrouwen. Voor vrouwen is het belangrijk om met creativiteit, scheppende energie, bezig te zijn. Je begeleidde ons allemaal heel goed: er was genoeg tijd om ons creatieproces aan te gaan. Het was perfect getimed.


Ik ging naar huis met een blij gevoel, een mooi schilderij en een liefdevolle gechannelde boodschap. En het heeft bij mij een vuurtje aangewakkerd, ik wil zeker vaker schilderen. Ik ben dus heel dankbaar!


Deze workshop is heel fijn om meer in contact te komen met je hart en je intuïtie. Het is geen cursus schilderen, dus het is wel fijn als je als deelnemer al enigszins intuïtief ontwikkeld bent.


Deze workshop is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!”

Lisette, 34, doula
       Dank je voor de workshop. Ik ben nog heerlijk aan het nagenieten, van de energie, en ook van mijn prachtige schilderij. Het lijkt net alsof de kleuren steeds levendiger worden, echt prachtig. Ik vond de workshop echt heerlijk, heel rustgevend, ook hoe jij het deed, echt mijn complimenten. Je hebt zo goed voor ons gezorgd. Heerlijk om gewoon lekker vrij te zijn, je kon gewoon jezelf zijn. De boodschap, die ga ik nog een keer lezen voor ik ga slapen. Ik koester deze middag. Ik wil jou heel erg bedanken voor je boodschap en je inzet. Ik vond de groep ook heel leuk. Het was zeker voor herhaling vatbaar.
Amina
Op een wonderlijke wijze weet Karine precies de juiste sfeer neer te zetten, vol liefde en intuïtieve creativiteit. Binnen no-time voelde ik me verbonden zowel met mijn innerlijke wijsheid als met de andere deelnemers. Met de hulp van de prachtige meditaties en de praktische handvatten vielen al mijn angsten over “oh-jee-ik-kan-helemaal-niet-schilderen” helemaal weg. Ik voelde me helemaal vrij om mijn creativiteit uit te drukken. De inzichten van de meditaties en mijn eigen schilderij hebben een zeer persoonlijke betekenis voor mij; ze hebben een diepgang waarvan ik nog lang ga genieten!
A.S.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen:

 • materialen: goede kwaliteit verf, kwasten, verschillende formaten canvasdoeken
 • een schort om je kleding te beschermen
 • een op het thema afgestemde meditatie en handige oefeningen
 • een vegetarische lunch
 • zoete hapjes
 • onbeperkt thee
 • een Supreme Light Of Supreme Love Initiation t.w.v. 30,- 
 • een persoonlijke gechannelde boodschap t.w.v. 47,50
          De workshop was heel fijn, in rust, en top verzorgd. Ik zag in de loop van de week ook weer andere dingen in mijn 'schilderij' naar voren komen, dan ik in eerste instantie zag. Wat vervolgens aansloot op mijn proces.”

Margriet

De workshop intuïtief schilderen heeft mij in verbinding met mijn onderbewustzijn onverwachte inzichten opgeleverd. De opbouw van de dag inspireerde om met de kwast aan de slag te gaan. Bijzonder hoe Karine als schakel tussen 'twee werelden' haar cursisten mag begeleiden. Zuiverder kan niet. Blij met mijn ervaringen op doek i.c.m. een gechannelde boodschap. Een tastbare herinnering. Tijdens de workshop heb ik een voorouder ontmoet die een boodschap had. Na de workshop een levensechte droom.

Lilian

"Geweldig dit! Wanneer is de eerstvolgende workshop en waar kan ik me aanmelden?"

Data workshops 2020

wo

25

maart

11.00

Omhelsd door Maria

 Heb je iets met Maria, dat is dit de dag om te komen schilderen. Het is op deze woensdag namelijk Maria Boodschap, Herdacht wordt dat Maria te horen kreeg dat zij Jezus zou baren. De dag is ook verbonden met de vruchtbaarheid van het land. De Germanen vierden rond deze tijd dat de akkers weer geploegd en ingezaaid konden worden. Mooie symboliek. Kom  Maria ervaren op deze fijne dag voor jezelf. 


bijdrage: 65,-


Nog 3 plekken over

zo

5

april

11.00

Wees jezelf, leef je kracht

 Op de vastentijd volgt Palmpasen en een fascinerend bijbelverhaal. Jezus belandt in een rollercoaster: zijn populariteit beleeft met de feestelijke intocht in Jeruzalem een hoogtepunt,  Maar al snel slaat de stemming om en wordt hij verguisd en verloochend. Bewust en vol toewijding gaat hij een weg van diepe transformatie. Van leven, naar dood, naar wederopstanding. Wonderen.


Thema's hierbij zijn onder meer hoop, moed, vertrouwen, doorzettingsvermogen, jezelf zijn onder alle omstandigheden, Verbind je met je diepste kracht.

bijdrage: 65,-

za

11

april

11.00

Vier Pasen

 Laat je innerlijk kind uitbundig aan de slag gaan met verf, met Pasen in het vooruitzicht. We staan stil bij de symboliek van het ei, de natuur die nieuw leven brengt, en laten ons inspireren door oude tradities. 


bijdrage: 65,-

Elke workshop heeft een speciaal thema, geïnspireerd door de unieke energie die de dag ondersteunt.

Klik hier om enkele voorbeelden te zien. 

Locatie workshops: Den Bosch

Tijd: 11.00 - 15.00 uur

Kun je deze keer niet?

Op de hoogte blijven van actuele workshopdata en nieuwe thema's? Meld je aan voor de intuïtief schilderen-update.
Zelf een datum kiezen?   

Wil je liever met een eigen groepje komen schilderen, op een datum van jullie voorkeur? Of wil je zelf een thema inbrengen? Je bent van harte welkom. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ga gezellig en verdiepend aan de slag met vrienden, vriendinnen, zussen, teamgenoten of collega's. Andere wensen of vragen? Bel even! 06 41393459, of mail info@karineharkemalichtwerk.nl