arrow_drop_up arrow_drop_down

Workshops intuïtief schilderen

Geniet van creëren vanuit je hart!

ontspanning - verdieping - verwondering - plezier - groei

Reis van je hoofd naar je hart en maak een betekenisvol schilderij

Kun jij ook zo genieten van lekker creatief bezig zijn? 

Hoe zou je het vinden om eens bewust vanuit je intuïtie aan de slag te gaan en op die manier een schilderij te maken?


Of zou je het wel willen, maar denk je dat je het niet kan?


Maak je geen zorgen. Je schilderij wordt prachtig én betekenisvol, als je het idee dat je kennis, technieken en ervaring nodig hebt, even loslaat, en gewoon iets laat ontstaan, vanuit verbinding en een open houding. In het aangaan van een heldere verbinding heb ik mij als healer de afgelopen 12 jaar ontwikkeld. Tekenen en schilderen deed ik voorheen alleen voor mezelf, ter ontspanning, maar sinds 2017 zet ik mijn heldere vermogens in om bewust intuïtieve werken te maken.

Ik leer ik je graag hoe ook jij vanuit je intuïtie kunt schilderen!

 • Tijdens de workshops deel ik specifieke inzichten uit mijn eigen ontwikkeling
 • Ik onthul hoe ik zelf te werk ga, als ik schilderijen en boodschappen channel
 • We doen eenvoudige oefeningen om je intuïtie en creativiteit te activeren
 • We doen een op het thema afgestemde, inspirerende meditatie
 • Om het proces nog verder te versterken en te vergemakkelijken, ontvang je de Supreme Light Of Supreme Love Initiation; een energieoverdracht die de verbinding met je hart en je intuïtie activeert
 • Vanuit deze verdieping, ontspanning, speelsheid en openheid ga je aan de slag met je eigen thema, met fijne kleuren verf

En verder...

 • De workshops intuïtief schilderen hebben steeds een ander thema. Daarnaast kun je voor jezelf een vraag of thema meenemen om van daaruit te werken. Je thema hoeft niet per se verband te houden met het onderliggende thema van de workshop. 
 • We werken in een kleine groep
 • Ik deel schildertechnieken om je op weg te helpen
 • Ik ben voortdurend beschikbaar als je vragen hebt (en om de thee aan te vullen ;-) 
 • Er zijn plastic schorten om je kleding te beschermen, maar wil je je geen zorgen maken over verdwaalde verfklodders, trek dan oude, casual kleding aan. 
 • Je kiest ter plekke zelf je formaat doek en de kleuren verf, en hoe je wilt werken: staand, zittend op een stoel met je doek op tafel, of zelfs op de grond.


.En... als aandenken aan de dag ga je niet alleen naar huis met je zelfgemaakte schilderij, maar ook met een ter plekke door mij, speciaal voor jou gechannelde boodschap!

“Ik vond de workshop intuïtief schilderen hartstikke leuk om te doen. Het was een mooie, fijne ervaring. Je deed het heel goed: toegankelijk en licht.


Het was een leuk idee om met de orakelkaartjes en de meditaties te werken. Ik ben me er niet bewust van dat ik de boodschappen gebruikt heb bij het schilderen, maar het bracht mij wel in contact met een diepere laag in mezelf. Zo kon ik schilderen vanuit mijn intuïtie, in plaats van uit mijn hoofd.


De meditatie was laagdrempelig en waardevol. Ik heb dingen gezien en gevoeld en dat vond ik fijn. Zo zag ik een heel mooi bewerkt houten kistje, en als ik het deksel open deed, kwam er allemaal licht uit, sterretjes. Dat voelde als mijn eigen licht. Ik zag mezelf de kist dichtduwen uit angst, maar in de meditatie hielp mijn zoontje mij om de kist open te doen. Heel mooi.


Het was een leuke groep, met alleen vrouwen. Voor vrouwen is het belangrijk om met creativiteit, scheppende energie, bezig te zijn. Je begeleidde ons allemaal heel goed: er was genoeg tijd om ons creatieproces aan te gaan. Het was perfect getimed.


Ik ging naar huis met een blij gevoel, een mooi schilderij en een liefdevolle gechannelde boodschap. En het heeft bij mij een vuurtje aangewakkerd, ik wil zeker vaker schilderen. Ik ben dus heel dankbaar!


Deze workshop is heel fijn om meer in contact te komen met je hart en je intuïtie. Het is geen cursus schilderen, dus het is wel fijn als je als deelnemer al enigszins intuïtief ontwikkeld bent.


Deze workshop is voor mij zeker voor herhaling vatbaar!”

Lisette, 34, doula
       Dank je voor de workshop. Ik ben nog heerlijk aan het nagenieten, van de energie, en ook van mijn prachtige schilderij. Het lijkt net alsof de kleuren steeds levendiger worden, echt prachtig. Ik vond de workshop echt heerlijk, heel rustgevend, ook hoe jij het deed, echt mijn complimenten. Je hebt zo goed voor ons gezorgd. Heerlijk om gewoon lekker vrij te zijn, je kon gewoon jezelf zijn. De boodschap, die ga ik nog een keer lezen voor ik ga slapen. Ik koester deze middag. Ik wil jou heel erg bedanken voor je boodschap en je inzet. Ik vond de groep ook heel leuk. Het was zeker voor herhaling vatbaar.
Amina
Op een wonderlijke wijze weet Karine precies de juiste sfeer neer te zetten, vol liefde en intuïtieve creativiteit. Binnen no-time voelde ik me verbonden zowel met mijn innerlijke wijsheid als met de andere deelnemers. Met de hulp van de prachtige meditaties en de praktische handvatten vielen al mijn angsten over “oh-jee-ik-kan-helemaal-niet-schilderen” helemaal weg. Ik voelde me helemaal vrij om mijn creativiteit uit te drukken. De inzichten van de meditaties en mijn eigen schilderij hebben een zeer persoonlijke betekenis voor mij; ze hebben een diepgang waarvan ik nog lang ga genieten!
A.S.

Wat zit er bij de workshop inbegrepen:

 • materialen: goede kwaliteit verf, kwasten, verschillende formaten canvasdoeken
 • een schort om je kleding te beschermen
 • een op het thema afgestemde meditatie en handige oefeningen
 • een vegetarische lunch
 • zoete hapjes
 • onbeperkt thee
 • een Supreme Light Of Supreme Love Initiation t.w.v. 30,- 
 • een persoonlijke gechannelde boodschap t.w.v. 47,50
          De workshop was heel fijn, in rust, en top verzorgd. Ik zag in de loop van de week ook weer andere dingen in mijn 'schilderij' naar voren komen, dan ik in eerste instantie zag. Wat vervolgens aansloot op mijn proces.”

Margriet

De workshop intuïtief schilderen heeft mij in verbinding met mijn onderbewustzijn onverwachte inzichten opgeleverd. De opbouw van de dag inspireerde om met de kwast aan de slag te gaan. Bijzonder hoe Karine als schakel tussen 'twee werelden' haar cursisten mag begeleiden. Zuiverder kan niet. Blij met mijn ervaringen op doek icm een gechannelde boodschap. Een tastbare herinnering. Tijdens de workshop heb ik een voorouder ontmoet die een boodschap had. Na de workshop een levensechte droom.

Lilian

"Geweldig dit! Wanneer is de eerstvolgende workshop en waar kan ik me aanmelden?"

Data workshops 2020

29

jan

11.00

De Zon in jezelf

Apollo, de zonnegod uit de Griekse mythologie, brengt je bij je innerlijk licht en je innerlijk vuur.  

Welk vuurtje mag dit jaar feller en zichtbaarder branden, waarbij je meer ja zegt tegen jezelf en de dingen die je in je leven wilt, en met een glimlach en vertrouwen 'nee' zegt tegen wat niet (meer) bij jou past?
Apollo weet hoe je draken verslaat en je grenzen bewaakt. En is zich bewust van de aantrekkingskracht van zijn Licht.


bijdrage: 55,-

30

jan

11.00

Schijn licht op jouw wijsheid met Odin

De Noorse oppergod Odin doet vandaag van zich spreken.  Al zijn er vele verhalen over strijd aan hem verbonden, wat hij het liefste deed was wijsheid vergaren, tot hij de meest wijze was.  Runen, de wereldboom Yggdrasil, zijn witte paard, mythen en sagen.  Een reis om wijsheid te halen uit de onderwereld, en het donker te     transformeren naar het licht.


bijdrage: 55,-

31

jan

11.00

Een vruchtbare basis met Imbolc en St Brigid

Het Keltische reinigingsfeest Imbolc staat voor de deur,  en St Brigid zwaait vandaag haar liefdevolle scepter.
De (Ierse) Keltische godin Brigid is de godin van huis en haard. Ze is een vuurgodin, vruchtbaarheidsgodin en de godin van de inspiratie en de poëzie. Ze staat ook voor trouw zijn aan jezelf.

Met Imbolc nemen we definitief afscheid van midwinter en verheugen we ons op de aanstaande lente. Wat in jou, of in jouw leven, mag opgefrist of losgelaten worden? Naar welke dingen kijk je uit, waarvoor wil je graag ruimte maken? Maak jouw basis vruchtbaar met St. Brigid.


bijdrage: 55,-

Data workshops 2019

15

juni
12.00

LIefde en Vrijheid / Volg je natuur

Werk vanuit de energie van Pan en Cernunnos en ga op verkenning naar de balans in jezelf en je leven.
31

okt

11.00

Magic

Het is Samhain, de tijd van het jaar dat de 'sluiers' tussen de werelden dun zijn. Laat je inspireren door de liefdevolle aanwezigheid van elfjes en andere natuurwezens, voorouders en gidsen. 14

april
12.00

Schilder de Weg naar je Hart

VOL

Vandaag heeft de Oergodin de leiding. In een koesterende omhulling laat ze je tot jezelf komen via mooie processen, meditaties, en natuurlijk een geïnspireerd schilderij.

18

mei
12.00

Overvloed

nog maar twee plekken beschikbaar!

Je bent zo rijk als je je voelt. We werken vanuit het thema Dankbaarheid en Vreugde. Divine Krishna heeft vandaag de leiding en laat je baden in gouden licht.  

Locatie workshops: Den Bosch

Tijd: 11.00 - 15.00 uur

Kun je deze keer niet?

Op de hoogte blijven van actuele workshopdata en nieuwe thema's? Meld je aan voor de intuïtief schilderen-update.
Zelf een datum kiezen?   

Wil je liever met een eigen groepje komen schilderen, op een datum van jullie voorkeur?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. Ga gezellig en verdiepend aan de slag met vrienden, vriendinnen, zussen, teamgenoten of collega's. Andere wensen of vragen? Bel even! 06 41393459, of mail info@karineharkemalichtwerk.nl