Een bezoekje van the Ashtar Command
25 juni 2024 
5 min. leestijd

Een bezoekje van the Ashtar Command

Stel je voor, je boekt een gezellig middagje intuïtief schilderen met je collega's. En dan kom je erachter dat je niet alleen alle vier voor hetzelfde bedrijf werkt, maar samen ook nog een sterrencommando vormt, onder leiding van Commander Ashtar.

Ik dacht dat ik wel wat gewend was intussen, maar met de aanwezigheid van Lichtwezen Ashtar en het feit dat ik een compleet team van hem in huis heb, is de energie off the charts. Nu ik erover schrijf, begint het weer opnieuw te trillen en open te gaan.

Zo gaat het. Als de datum voor de workshop is gekozen en ik de namen van de deelnemers lees, dienen zich een of meer goddelijke wezens aan, die op een bepaalde manier met de deelnemers verbonden zijn en een shift willen helpen bewerkstelligen op een bepaald thema.

Dit keer kwam overigens eerst Kali Ma, de onverschrokken godin uit het Hindoestaanse pantheon, naar voren, als drager van de dag.

Kali Ma, zoals afgebeeld in het Keepers of the Light Oracle van Kyle Gray

Kali Ma maakt korte metten met angst en het ego, zodat je je ware aard van Liefde kunt tonen. Ze staat voor radicaal opnieuw beginnen, een schone lei, een helder hoofd, moed. Ze is ook als een moeder die haar kinderen altijd zal beschermen. Een berichtje van haar voor de deelnemers: “Wees Fonkelnieuw. Wees Aanwezig. Duister implodeert. En dan komt het Licht weer voort uit het duister." Hoe groot wil je zijn, hoe groot moet je zijn, kun je je kwetsbaar opstellen en tegelijk stevig staan? Laat Kali Ma vernietigen wat jou tegenhoudt om je eerste stap te zetten.

Commander Ashtar, zoals afgebeeld in het Keepers of the Light Oracle van Kyle Gray.

Na Kali Ma kreeg ik een beeld door van een blonde man met een blauw uniform, boven een paarse balk. Daardoor herkende ik hem als een lichtwezen uit het Keepers of the Light Oracle. Afbeeldingen van dit deck zijn ook online te vinden, en zo ontdekte ik dat Commander Ashtar zich had aangediend.

Zielsafspraak
Bij de verdere energetische voorbereiding zie ik ook de deelnemers voor me. Ter illustratie van hun zielsafspraak om samen te werken op aards niveau, dalen ze, net als Ashtar in blauwe uniformen, vanuit de ruimte af naar de Aarde. Ik zie hen hand in hand over de Aarde rennen, zich over mensen ontfermen, die daardoor versneld hun problemen kunnen transformeren. Ik zie hen hand in hand een kring vormen, de blikken omhoog gericht. Er ontstaat een krachtige straal van wit licht in hun midden, aangedreven vanuit het hart. Het hart draagt het (activeren van) het licht. Via hen kan Ashtar alle mensen aanschouwen met wie ze werken, en hen aansturen, leiden, begeleiden, een duwtje geven, zodat ze met meer zelfvertrouwen functioneren. Zodat ook de mensen met wie ze werken zelfvertrouwen ervaren.

Frequentie
Ashtar laat zien dat we niet alleen zijn, en alle stappen die je op aarde zet, doen ertoe. "Elke keer als je een stap zet, komen er coderingen mee die de aarde helpen helen en het zachter maken voor de mensen om je heen. Ook verhoogt dit proces je eigen frequentie", vertelt hij zijn teamleden. Op de orakelkaart staat 'Call to Action', wat vandaag neerkomt op de volgende uitnodiging:

Nieuwe Aarde
"Hoe kan jij op Aarde uiting geven aan de hoogste liefde, die zonder oordeel is? Voluit leven vanuit je hart, hele aardse stappen zetten, om nog meer liefde te ervaren, jezelf te ervaren, te groeien en te groeien, in liefde, dankbaarheid, Eenheid, Vreugde. En zo met jouw collega's en de mensen op wie je een positieve invloed hebt, samen de frequentie te verhogen en de Nieuwe Aarde te realiseren - dat is je onderliggende doel. Daarom ben je hier vandaag. Dat is je drijfveer."

Bewustzijnsgroei
In verbinding met 'opperteamcoach' Ashtar blijken de vier starseeds een specifieke lijn te volgen, die ergens in tijd en ruimte is afgesproken. Een opdracht om uitvoering te geven aan een Lichtmissie: zaadjes planten in mensen voor de versnelling van bewustzijnsgroei. De mensen die ze begeleiden op aarde, hebben een zaadje in zich voor bewustzijnsgroei, of de starseeds planten die daar. Het zijn ook zaadjes voor de nieuwe tijd. Als je goed gecoacht wordt, herken je en ervaar je je kern en zet je van daaruit stappen, voel je je krachtig, in vertrouwen, in verbinding, en blijf je groeien.

Transformatie en Verbinding
Als thema voor de workshop kreeg ik door 'Transformatie en Verbinding'. Iets waar de deelnemers wel wat mee kunnen, want ze zijn volop bezig met bewuste, persoonlijke transformatie om meer van jezelf toe te laten en met de wereld te delen, en ook transformatie in de zin van afscheid nemen en iets nieuws gaan doen. De thema's komen ook terug in het werk wat ze doen, in wat ze willen brengen op Aarde.

Tijdens de geleide meditatie, het schilderen, het kiezen van kaarten uit het Starseed Oracle en het lezen van de gechannelde boodschappen, worden persoonlijke thema's verder aangeraakt of uitgewerkt, en wordt er soms een traantje weggepinkt.

We praten nog even na, trekken nog een kaart, en bewonderen de intuïtieve werken die zijn ontstaan.


Wat mooi dat we zoveel meer zijn dan ons aardse zelf. En wat een betekenisvolle dag was het. Met aardig wat...toevalligheden.

Toevalligheden
Toevallig staan ze in het blauw gekleed op het intranet, vertelt een deelneemster.

Toevallig trekt een andere deelneemster nu net die kaart uit het deck die daar per abuis vanuit een ander deck beland is, maar die naar haar recent overleden oma verwijst én waarop een vorm staat die ze tijdens de meditatie voor zich zag.

Innerlijke hippie
Als ik bij de voorbereiding denk dat ik alles wel rond heb, krijg ik nog door dat ik de deelnemers moet aanspreken op hun 'innerlijke hippie', en wel door hen elk bij binnenkomst een bloemenkrans om te hangen. Ik ben er 's ochtends wel even zoet mee om die te rijgen, maar de blij verraste gezichten zijn het meer dan waard! Toevallig blijkt een van de vier een paar dagen eerder de wens te hebben geuit om meer vanuit haar innerlijke hippie te leven...


Ascension
En als ik het Starseed Oracle terugbreng naar de vriendin van wie ik het geleend heb, word ik als een magneet naar een andere set kaarten getrokken. En de kaart die ik eruit trek, daarop staat toevallig het Ascension Team Symbol van Ashtar's Command. Alsof Ashtar nog even de groeten doet, en zich ervan wil vergewissen dat ik hem niet vergeet.

Ik vind het ontzettend leuk dat ik Ashtar heb leren kennen, en een grote eer dat ik een heel team van hem over de vloer had!

Over de schrijver
Reactie plaatsen