De Liefde, ben jij

Jij bent Liefde. Een stralend wezen.
In de dagelijkse beslommeringen is het maar al te gemakkelijk om dat te vergeten. Gelukkig is het Licht vol reminders voor ons. 

Laat je raken en verrassen door dit e-book met 11 liefdevolle boodschappen en 11 bijbehorende kleurrijke illustraties. Een cadeautje voor jezelf!
50%
gratis download
Ja, stuur mij ook tips, inspiratie, uitnodigingen en aanbiedingen!
Gratis Download

Leef Licht!

Als ik een mogelijkheid zie om Licht door te geven, en daardoor een stukje geluk, doe ik dat graag. Want gelukkige mensen zorgen goed voor zichzelf, elkaar, én de aarde. Als healer zet ik mijn gaven hiervoor in tijdens behandelingen, en zoals bij dit
e-book, ook in tekst en beeld. We verdienen allemaal een steuntje in de rug, aanmoediging om ons open te stellen voor het idee dat we Licht en Liefde zijn, en dit te omarmen en te ervaren in ons hart.
Ik hoop dat de teksten en beelden in dit boek je mogen helpen in dit proces.

Wat anderen zeiden over dit e-book

"Was ik al niet enorm ontroerd door jouw mooie woorden, jij vertaalde het ook nog eens in beeld en werd ‘de verwoorde en geschilderde ik’ opgenomen in jouw prachtige boekje. je gaf me het schilderij t.g.v. mijn 40-jarig huwelijk en ik heb het opgenomen in het fotoalbum. Een tastbaar iets… pak het vast en voel. Scarlett Love. Ik ervaar ‘mijn ik’ als een prachtig bezit!"

Bernadette

"Ik was vandaag een beetje down, maar voelde me helemaal blij na het lezen van die mooie boodschappen!"

Lisette

"Het is prachtig, dank je."

Elise

"Dit boek komt precies op het moment dat ik het hard nodig heb. Deze boodschappen geven mij kracht. Heel hartelijk dank hiervoor."

Hilda