Sacred Art - intuïtieve schilderijen en boodschappen

Jouw unieke Licht in beeld

Magisch en origineel

Elke boodschap, elk schilderij, ontstaat door afstemming op jouw unieke energie.

Onthul jouw Licht

Mijn intuïtieve schilderijen brengen je in verbinding met jouw Licht, jouw helpers, jouw oorsprongsfrequentie.

Met liefde gemaakt

Laat je raken, verrassen en koesteren door liefdevolle beelden en teksten.

Heel blij - vreugdevol is hier een beter woord - ben ik met je schilderij, de afbeelding van mijn Thuis. Je geeft meestal Engelse titels aan de schilderijen. Dat zou bij "mijn" schilderij heel toepasselijk zijn: Home. Daar hoor ik dan ook meteen Om - de oerklank AUM - in.
Vanmorgen voelde ik ook de energie van mijn Thuis: die is altijd om me heen, ook al ben ik me er in mijn dag- en aardse bewustzijn niet altijd van bewust.

Waar ik me ook van bewust werd via jouw tekst: het gevoel van alleen zijn dat ik al dit hele leven met me meedraag, het ontbreken van het gevoel van thuiskoestering. De tekst "Je Bent Niet Alleen" staat niet voor niets vetgedrukt: herinnert me eraan, dat ik in wezen niet alleen ben, en dat de Energie van Thuis steeds om me heen is.


Jouw bezig zijn - subtiele informatie in een concrete vorm gieten -  is dienstbaarheid aan de Aarde. Zo vermenigvuldig je als het ware de liefde op Aarde: heel erg nodig in deze tijd.

Ben

Wat wil er in jou ontluiken? 

Wat wil er in jou ontluiken?
Meer liefde voor jezelf?
Een nieuwe stap op het gebied van werk of zelfontplooiing?  
Wil je meer van jezelf laten zien in je relaties?
Vraag je je af wat je gezondheidsklacht je te vertellen heeft?
Of loop je met een ander persoonlijk vraagstuk rond?
Voel je je een beetje kwetsbaar en zou het fijn zijn als je wat antwoorden, richting, bevestiging en bemoediging krijgt? 

Zou je willen weten wie jouw spirituele begeleiders zijn? 

Of ben je zomaar benieuwd wat het Leven jou te vertellen heeft op dit moment? 

Ontvang welkome inzichten via woord én beeld!

Ik stem me af op jou, en geef wat ik in verbinding ontvang aan je terug in de vorm van een mooie boodschap en een speciaal voor jou gemaakt schilderij. Hoewel het voor mij een even grote verrassing is als voor jou welke woorden en beelden er komen, weet ik één ding: het komt altijd vanuit Liefde!  

Een persoonlijk schilderij helpt je op weg, laat je weten hoe bijzonder jij bent, en onthult de wijsheid die in jou leeft.

Kun je voelen, diep van binnen, dat dit het moment is

om je opnieuw te verbinden met wie je ten diepste bent?    

Ja, je mag die stap zetten. Je mag op jezelf en op jouw kunde vertrouwen. Je mag loslaten. Je mag léven. Misschien weet je het, diep van binnen, maar je wacht nog ergens op. De combinatie van boodschap + schilderij geeft vaak precies dat steuntje in de rug wat je nog miste. Net even die bevestiging, die aanmoediging, die erkenning van jou en de talenten en liefde die je in je draagt. Het mag er zijn! Jij mag er zijn! En je wordt gedragen en gesteund!

Boodschap en schilderij vormen samen een feest der herkenning. je wordt op een ongedwongen, speelse manier wijzer over jezelf en krijgt een puur, liefdevol antwoord op je vraag. Je zult jezelf erin herkennen - ook al ken ik jou verder niet. Laat je raken en verrassen!

Wat anderen zeiden:

"Het is jouw unieke gave dat jij voor mensen gewoon Licht door kan channellen middels de schilderijen"

"Dank je voor je prachtige schilderij en zeer kloppende tekst! Het is precies waar ik nu sta...Echt wauw.
Ik kreeg mijn schilderij van een vriendin, tijdens mijn vrijgezellenfeest. Ik ben er ontzettend blij mee. Het staat op mijn altaar.

Iedere keer als ik naar het schilderij kijk, zie ik weer nieuwe dingen, komen er weer nieuwe figuren tevoorschijn, het beweegt en het leeft. Het is een levend schilderij. Wat er bij mij gebeurt als ik er naar kijk, dan kom ik direct in mijn hart en het is heel verzachtend en het werkt op een bepaalde manier heel troostend. Gewoon zo'n gevoel van 'alles is okee'.

Het voelt alsof ik meer met mijn bewustzijn in mijn lichaam wordt getrokken. Op een zachte, vriendelijke manier, dus dat is heel fijn. Ja, het is absoluut helend. En er verschijnt iedere keer iets nieuws. Zojuist zag ik weer een hart wat ik nooit eerder heb gezien. Het is echt heel fijn, Karine. Het is jouw unieke gave dat jij voor mensen gewoon Licht door kan channellen middels de schilderijen."


Janske 

Lieve Karine,

Ik zie steeds meer 'beelden' in het schilderij.  Ik ga ze niet benoemen; omdat dat afbreuk aan hun schoonheid doet. Dank Dank, het schilderij heeft 'n mooie plek aan de muur in m'n slaapkamer gekregen. Daar kan ik er in alle rust naar kijken.

Veel liefs van ' groentje'

"Hoe doe je dat eigenlijk, zo'n boodschap of zo'n schilderij maken?"


Hoe het kan dat ik woorden ontvang en volledig geleid word bij het schilderen? Als healer is het voor mij al jaren volkomen vanzelfsprekend om verbinding te maken en informatie op te halen voor jouw hoogste goed. Ik stem me volledig af op jouw unieke zelf. Vanuit deze afstemming ontvang ik de woorden en kleuren voor jou.

Erg geheimzinnig vind ik het zelf niet. We zijn nu eenmaal allen onderling verbonden. Tijdens het schilderen word ik geleid door een team van lichtwezens, en door de verbinding met jou, met jouw 'Hoger Heilig Zelf'.
En daar hoef jij zelf niets anders voor te doen dan mij opdracht te geven.

"Heb je misschien een voorbeeld van zo'n schilderij, Karine?" 

Ja hoor.

Geode of Love

Sinds een tijdje komen er schilderijen door met herkenbare beelden erop, vol symboliek. Zoals deze, 'Geode of Love', die ik mocht maken  voor een hoogzwangere vriendin. Hier en daar is er bergkristal- en amethistpoeder door de verf gemengd. 

Thebe's Thesaurus - Guide of Light

Een lieve dame vroeg me om een schilderij met het thema Liefde als uitgangspunt. Dit leverde veel  betekenisvolle symbolen op uit onverwachte hoek. Een bijzondere onthulling van het licht van deze vrouw. Hier lees je meer over de totstandkoming en betekenis.

Wat een grote eer om zo'n prachtig schilderij van jou te mogen ontvangen. Een waar kunstwerk! Wat een mooi geheel is het geworden. Mooie zachte kleuren en een zeer treffend portret. Het thema wat ik meegaf is prachtig uitgewerkt. Dit is liefde voor mij, liefde omhuld door licht. Heel erg bijzonder wat ik er allemaal uit kan halen, mede door de (geschreven) uitleg bij alle symbolen. Het heeft een krachtige werking en wijst toch op subtiele wijze 'richting'. Er blijft toch ook mysterie rond het schilderij hangen, zeker omdat er veel verrassende symbolen opduiken. Ik blijf ernaar kijken, wat bijzonder! Heel erg bedankt lieve Karine! 😘🙏☀️❤️
S.K.

Ik kan me voorstellen dat je het fijn vindt om een idee te hebben van wat je krijgt. Daarom vind je hierboven wat voorbeelden. Zoals je ziet is de stijl van schilderen nogal levendig. Een werk bestaat uit vele lagen, is kleurrijk en abstract (al zijn de Lightbody Specials uit 2017 herkenbaar als een soort engelen of lichtlichamen; je ziet hierboven daarvan als voorbeeld 'St Francis Abiding'. Andere voorbeelden vind je bij de e-books onder de titel 'De Liefde, Ben Jij'). Er zijn ook schilderijen met herkenbare beelden mogelijk, zoals het hierboven afgebeelde 'Geode of Love' en 'Thebe's Thesaurus - Guide of Light'.
Wil je geen portret, maar vooral een hoge energie die helend en verdiepend werkt, dan kan het bijvoorbeeld een kleurig werk worden waarop planeetachtige vormen te zien zijn. Ik heb hiervan geen voorbeelden op deze pagina staan, omdat de werken die ik gemaakt heb te persoonlijk zijn voor de ontvangers om ze in het openbaar te delen. Er gaat een werking van uit die alleen voor hen bedoeld is. 


Het is mijn ervaring dat een duidelijk, zelfgekozen thema meer focus geeft en een inspirerender resultaat. Maar je kunt ook een schilderij bestellen als je geen thema of vraag hebt. Als je het lastig vindt om iets te kiezen, kunnen we het er vooraf even over hebben en bekijken welk onderwerp jou het beste dient, of je kunt het aan 'boven' overlaten en een orakelkaart trekken om zo je thema nader te bepalen.

Je hoeft zelf niks te doen als ik voor je aan het werk ben, je hoeft niet te mediteren of na te denken, je hoeft zelfs niet thuis te zijn. Ik stuur je een berichtje als je schilderij af is.

Of je zelf nog iets te zeggen hebt over het eindresultaat? Kleuren, beelden, vormen? Nee, sorry :-)  Het komt zoals het komt. Ik weet vooraf ook niet wat het gaat worden. Echt niet. Ik kan alleen maar stap voor stap, kleur voor kleur, penseelstreek voor penseelstreek, volgen. Soms ben ik het zelfs niet met 'ze' eens ("jongens, echt...mosterdgeel??"), maar het werkt alleen als ik volg. Trust me, ze weten daarboven wat ze doen. En tot dusver waren de ontvangers aangenaam verrast. Wat je trouwens wel mag kiezen, is het materiaal: papier of canvas.


Het is nog niet voorgekomen dat iemand zich niet herkende in de uitkomsten en er niet blij mee was, maar mocht het zo zijn, laat het me weten en we vinden een oplossing.

Gegarandeerd origineel: de schilderijen en boodschappen zijn altijd uniek, omdat ik me afstem op jou, op een afgesproken moment, vanuit een door jou gekozen thema. Er zijn er geen twee hetzelfde. Twijfel je nog of je een schilderij wilt bestellen? Je kunt ook even proeven aan de ervaring door alleen een boodschap te bestellen.

Je hoeft je geen zorgen te maken dat je jouw boodschap niet zult begrijpen. Je krijgt er altijd een duidelijke toelichting bij.
Een voorbeeld van een boodschap + toelichting vind je hier. 


Tip: je kunt ook een schilderij bestellen voor je hele gezin. Ik stem me dan af op jullie gezamenlijke energie. 

Wat anderen zeiden:

“Mijn verlangen om documentaires te maken werd tot mijn verbazing bevestigd”

“Het schilderij plus boodschap was een cadeautje voor mezelf. Het is gewoon heel leuk om een cadeautje open te maken; dat je vooraf niet weet wat het is. Het eerste wat ik dacht toen ik het schilderij zag, was: 'wauw, de kleuren zijn mooi gelukt!' Ik zag er ook een soort oog in. Ik vond het mooi. Het schilderij staat nu ergens in de woonkamer. De kleuren matchen toevallig met mijn interieur.

Ik was heel benieuwd naar de bijbehorende boodschap.  Het was bijzonder dat deze zo herkenbaar was. Echt wauw. Dat ik ook dacht van, zo, dat is echt apart. Het is iets wat je steeds kunt herlezen.

Wat ik Karine vooraf niet had verteld, is dat ik graag documentaires wil maken. Ik heb sinds kort een baan in een andere richting, waar ik heel blij mee ben, maar ik wil daarnaast graag verder met filmen. Frappant dat dit verlangen terugkwam in de boodschap en in de titel van het schilderij: 'Picture Perfect Passion', dat je denkt, hoe kan het! Mooi om deze bevestiging te ervaren.

De combinatie van boodschap en schilderij is voor mensen die zichzelf een cadeautje willen geven, en die open staan voor spirituele dingen; dat er meer is tussen hemel en aarde.”

Erika, 48, Noord-Brabant

Wat krijg je precies als je een boodschap + schilderij bestelt?

Je ontvangt:
 •  een op jou afgestemd, kleurrijk, abstract schilderij
 • een A4 kleurenprint met een speciaal voor jou gechannelde boodschap
 • gedetailleerde uitleg van de boodschap
 • een uitgebreide toelichting op de vaak veelzeggende titel van het schilderij

Wat anderen zeiden:

"Lieve Karine, wat een mooi schilderij! En de tekst erbij maakt het compleet. Hier kan ik lang op teren en inspiratie uit halen! Super bedankt!" 

A. van Dijk

"Ik vind mijn schilderij gewoonweg PRACHTIG! Hij heeft al dadelijk na het ontvangen ervan, een ereplaats in m'n woning gekregen en ik kijk er heel vaak naar!!"

Reiny

"Was ik al niet enorm ontroerd door jouw mooie woorden, jij vertaalde het ook nog eens in beeld en werd ‘de verwoorde en geschilderde ik’ opgenomen in jouw prachtige boekje. Je gaf me het schilderij t.g.v. mijn 40-jarig huwelijk en ik heb het opgenomen in het fotoalbum. Een tastbaar iets… pak het vast en voel. Scarlett Love. Ik ervaar ‘mijn ik’ als een prachtig bezit!"

 Bernadette

Kun jij niet wachten om jouw boodschap te weten en je schilderij in huis te hebben?

 • Ja, ik wil deze vorm van met mezelf verbinden ervaren
 • Ja, ik wil een uniek, inspirerend en betekenisvol cadeau voor mezelf
 • Ja, ik wil een naaste iets geven wat echt bijzonder is en uit het hart komt
 • Ja, ik wil deze originele vorm van feedback van het universum ontvangen
 • Ja, ik ben benieuwd welke wijsheid er in mij verborgen ligt
 • ja, ik hou van intuïtieve werkvormen
 • Ja, het lijkt me leuk om iets tastbaars te hebben
 • Ja, het lijkt me weer eens wat anders!

Wat vraag ik ervoor?

Schilderen in afstemming vraagt tijd en volle aandacht.  Afhankelijk van het type schilderij ('Lightbody', 'Frequency of Love', of 'Sacred Art Portrait') ben ik enkele uren tot 6 dagen bezig. Voordat je je opdracht definitief maakt, geef ik aan hoeveel tijd het  in beslag zal nemen en welke bijdrage passend is. Naast de benodigde tijd is ook het formaat van het doek wat je kiest van invloed op de prijs die we overeenkomen. Bij je schilderij is een gechannelde boodschap t.w.v. 37,50 inbegrepen.  

Maak hier je keus:

Persoonlijke gechannelde boodschap


- kleurenprint op A4-papier

– als je wilt, ontvang je je boodschap (ook) per e-mail

– inclusief duidelijke uitleg

- inclusief verzendkosten

37,50

Gechannelde boodschap + schilderij


-- formaat, materiaal (papier of canvas) en vorm in overleg

– gesigneerd op achterzijde

– titel op achterzijde

– materiaal: acrylverf op canvas of papier

– niet gevernist

– geleverd zonder lijst/frame

– inclusief boodschap

– inclusief uitleg boodschap

– inclusief uitgebreide toelichting op schilderij en titel

prijs in overleg

Ik verheug me erop met je opdracht aan de slag te gaan. Wil je nog even overleggen, neem gerust vrijblijvend contact op: 06 41393459, info@karineharkemalichtwerk.nl, of klik hieronder op 'Contact'.

Alsof je een knuffel van het Universum krijgt.

Een intuïtief schilderij met begeleidende boodschap, op basis van een zelfgekozen thema, geeft je antwoorden, inspiratie, bevestiging, aanmoediging, steun, troost...een ervaring van onvoorwaardelijke liefde. En het kan leuke gespreksstof opleveren met familie en vrienden.

Ik zou deze schilderijen niet maken, er tijd in steken, als ze niet betekenisvol zouden zijn voor jou als ontvanger.

Bedenk bij jezelf: hoe lang zit ik al met deze vraag, hoe lang wil ik al helderheid over dit thema? En hoe leuk is het om dat op een creatieve en tastbare en liefdevolle manier te ontvangen! Alsof je een knuffel van het Universum krijgt!
Een frisse en speelse manier om de stroom van het Leven te ervaren als je het gevoel hebt dat je bent vastgelopen.

Overstemt je hoofd je hart als je aan je verlangens denkt? Komen er vooral bezwaren en angsten op, in plaats van dat je stappen durft te zetten? Wees eens lief voor jezelf. Gun jezelf iets unieks, iets wat een mooi stukje van jouw binnenste, van jouw unieke Licht, laat spreken!

Helderheid, inspiratie, en iets om aan de muur te hangen...een mooi en origineel cadeau voor jezelf of een familielid, een vriend of vriendin - Een bijzondere ervaring!

Zet jezelf of een ander in het Licht!

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt het voor ik mijn schilderij ontvang?
We spreken samen een datum af. Ik streef ernaar binnen 2-3 weken te leveren. 


Hoe snel ontvang ik mijn gechannelde boodschap?

Heb je alleen een gechannelde boodschap besteld? Deze ontvang je binnen een week als pdf in je mailbox. 

Als je zowel een schilderij als een boodschap hebt besteld, ontvang je je boodschap op papier, in dezelfde zending.
Als je wilt, stuur ik je tevens een e-mail met daarin jouw boodschap als pdf.

Hoe/waar kan ik bestellen?
Stuur een e-mail naar info@karineharkemalichtwerk.nl , of bel 06 41393459.

Hoe verloopt de betaling?

Je betaalt via een overboeking. De informatie om dit te doen ontvang je bij de bevestiging van je bestelling.