Waarom vorige levens ertoe doen (+gratis e-book!)
12 september 2017 
1 min. leestijd

Waarom vorige levens ertoe doen (+gratis e-book!)

Zo, het was een hele bevalling, maar hoera! Mijn e-book ‘Een andere kijk op vorige levens‘ is AF! 😀

Heb je hem nog niet? Download het boek hier gratis!

Waarom een e-book over vorige levens?

Ik wilde graag eens de diepte in gaan rond dit fenomeen. Een fenomeen dat voor de een niet bestaat, en waarover de ander twijfelt.

Voor mij als healer zijn vorige levens vanzelfsprekend om mee te werken.

Eenvoudigweg omdat het werkt.

Ik ervaar het zelf en zie het keer op keer bij cliënten: belichten wat er in je geschiedenis nog niet gezien is, werkt. Het is een onmisbare informatiebron.

Iets heeft ervoor gezorgd dat je bent waar je nu bent, en dat het met je gaat zoals het nu gaat. Bepalende gebeurtenissen uit je kindertijd die je je niet meer kunt herinneren, trauma’s die je voorouders niet konden verwerken, pijn en belemmerende overtuigingen uit vorige levens.

Al is het probleem wat je in het nu ervaart het vertrekpunt voor de behandeling, we kijken altijd naar je verborgen verleden. Dat heeft een belangrijke reden.

Als je je verleden niet onder ogen ziet, blijf je rondlopen met pijn, en handelen vanuit pijn. Je ondermijnt zo je welzijn, je gezondheid, je relaties, de aarde, je toekomst.

Liefdevol omarmen wat er is, leidt tot afronding en heelwording. Je compassie naar jezelf en anderen neemt toe, en je groeit in bewustzijn. Prettig voor jezelf, goed voor de wereld!

Ik ben daarom voor een ‘historische schoonmaak’.

Ook (juist) van de stukken waarvan we ons niet bewust zijn. Zoals niet verwerkte ervaringen van onze voorouders, én uit onze vorige levens.

Misschien lijkt het je eng of confronterend om in je onbekende verleden te (laten) duiken. Maar je zult zien dat het juist oplucht, dat je echt tot de kern komt. Er vallen puzzelstukjes op hun plek, je voelt je gezien, je ervaart meer rust en balans. Je krijgt een bevrijdend perspectief op mensen, gevoelens en gebeurtenissen, en een hartverwarmend gevoel van bevestiging en verbinding.

Vorige levens horen wat mij betreft net zo goed bij je geschiedenis als je jeugd en je voorouders.

Misschien heb je zo je twijfels over het bestaan van reïncarnatie. Of wat dat begrip nu eigenlijk inhoudt.

In mijn nieuwste e-book vind je antwoorden. 

Ik deel verrassende visies op het fenomeen vorige levens. Daarnaast krijg je bergen tips waarmee je direct zelf met je vorige levens aan de slag kunt gaan.

Geniet en verwonder je!

En ik hoor natuurlijk graag van je wat je van dit boek vond!

Over de schrijver
Reactie plaatsen