Het kan lichter!
07 december 2013 
2 min. leestijd

Het kan lichter!

Wat doe jij als je ergens last van hebt?

Snoer je je ‘dis-ease’ of discomfort de mond met eten, alcohol of sigaretten?
Begraaf je je in je werk?
Ga je voor retail therapy? Tv kijken?
Neem je een pilletje?

Of vraag je je af ‘waarom voel ik me zo’ of ‘waarom heb ik hier nu last van?’ en onderzoek je wat het signaal je te zeggen heeft?

Niets is toeval

Dat laatste is mijn ding. Het is een van de redenen dat ik healer ben geworden. Ik ben altijd op zoek naar de achterliggende betekenis van hetgeen zich in mijn leven voordoet. Niets is toeval, niets is wat het lijkt. Je emoties zijn niet altijd van jou, mensen die je ergeren hebben je iets te leren, je vorige levens hebben meer invloed dan je denkt, en de last die je ervaart verwijst naar een karmische ‘rugzak’ die je mag afdoen en uitpakken.

Als ik iets heb ontdekt tijdens mijn ontwikkeling als lichtwerker en healer, is het dat het altijd lichter kan.

De ontwikkelingen gaan snel in dit vak. Werken aan jezelf, je succes en gezondheid gaat steeds gemakkelijker en sneller. Je hoeft niet meer met allerlei bagage en aandoeningen rond te blijven lopen.

Zo kun je met Christallin Source Healing snel tot een doorbraak komen. Binnen een paar minuten hebben we de daadwerkelijke oorsprong van je klacht of aandoening boven water, waarna er een zeer specifieke, effectieve healing op wordt toegepast.

Ballast of les?

Heb je een klacht of aandoening die maar niet over gaat, of ben je geneigd dingen te zeggen als:

‘je moet er maar mee leren leven’
‘dat is de leeftijd’
‘ik heb alles al geprobeerd’ of
‘dat kost nu eenmaal veel tijd’?

Wat als dat niet zo is?

Ik nodig je uit de kans te grijpen gelukkiger, succesvoller en gezonder te worden door elke keer als zich een ziekte, ongemak of probleem aandient, dit te zien als een stuk karma dat aan het licht komt. De les die erin zit behoud je, de ballast laat je los.

We leven in een tijd waarin er prachtige, werkzame en comfortabele energetische behandelingen beschikbaar zijn om dat voor je te bewerkstelligen.

Wat mij betreft zouden healingbehandelingen daarom net zo gewoon moeten zijn als een dagelijkse douche. Net zo gebruikelijk als naar je werk fietsen, een brood kopen of een berichtje versturen met je mobiel.

Mijn missie

Ik ben Karine Harkema. Met mijn bedrijf Karine Harkema Lichtwerk wil ik het jou gemakkelijk maken succes te bereiken op het gebied van gezondheid, vitaliteit, welzijn en de doelen in je leven.

Het is mijn missie zoveel mogelijk Licht en Liefde in de wereld te brengen, via healingbehandelingen en door waardevolle informatie te delen.

Via deze blog wil ik zoveel mogelijk tips met je delen en je op de hoogte houden van acties en aanbiedingen die voor jou interessant kunnen zijn. Ik deel met je wat mij bezighoudt op het gebied van healing, lichtwerk, intuïtie, energie. Ik raak ook graag met je in gesprek, zodat ik je datgene kan bieden wat jij nodig hebt om nog gezonder, gelukkiger en succesvoller te worden.

Want het kan altijd lichter.

Goed om te weten, toch?

Nu ben ik benieuwd: wat is jouw beste tip voor een lichter leven? Deel het hieronder!

Over de schrijver
Reactie plaatsen