Hooggevoelig en vermoeid
12 december 2013 
in Cases
1 min. leestijd

Hooggevoelig en vermoeid

Paul is een, naar eigen zeggen, hoogsensitieve persoon. Hij voelt emoties van anderen aan, voelt zich vaak te verantwoordelijk, en pikt stemmingen en energieën op. Hij is hierdoor erg belast geraakt, is vermoeid. Een kennis die zich zorgen maakt, heeft hem naar mij verwezen.

We spreken een aura- en chakrahealing op afstand af. Een groot deel van de sessie besteed ik aan Paul’s gronding en chakra’s. Het voelt haast alsof ik iemand onder het puin vandaan moet halen, het is veel werk. De chakra’s vertonen ook veel dicht materiaal, brokjes, stugheid.

In Paul’s energieveld kom ik een paar lichtgele objecten tegen. Ik heb het gevoel dat ze nodig zijn geweest als zelfbescherming, maar dat ze weg kunnen als Paul verantwoordelijkheid neemt voor zichzelf en zijn energiebeheer.

Tijdens de sessie is ‘bedrog’ een terugkerend thema. Zowel in dit leven (Paul bevestigt dit) als in vorige levens (ik verwijder onder meer een energetische speer uit zijn rug). Ook is er een gevoel van ‘genept’ te zijn door het universum, dat hij dit aardse leven aan moest gaan.

De boosheid, frustratie en verdriet over het bedrog voel ik sterk als ik in zijn keelgebied werk.

Belangrijk is het besef dat er sprake is van karma en zelfgekozen levens en lessen.

Ik werk regelmatig met Maria-energie; de energie van compassie en onvoorwaardelijke liefde, en ook met Christuskrachtenergie; de energie van loslaten, vergeven, transformeren, opnieuw durven beginnen. Ook gebruik ik de energie van drie kaarten uit de Inner Child Tarot bij de healing.

Paul koppelt na de behandeling terug zich veel rustiger te voelen. Ik raad hem aan ook zijn huis energetisch te reinigen en stuur hem een overzicht met tips voor energiebeheer en bewustwording.

Over de schrijver
Reactie plaatsen