Werken aan emoties en fysieke pijn
19 augustus 2013 
in Cases
1 min. leestijd

Werken aan emoties en fysieke pijn

Meta heeft al jarenlang last van haar linkerbeen. Ze wil graag van de pijnklachten af. Ook is er emotionele ballast die ze los wil laten.

We spreken een healing op afstand af. Ik trek namens Meta vier kaarten uit het deck ‘Wisdom of Avalon’, om ook met deze energie te werken.

Ik neem waar dat Meta moeite heeft met aarden. Haar aandacht stroomt deels naar de toekomst, deels naar het verleden, in plaats van voldoende in het hier en nu te zijn. Ik neem angst waar bij haar, bij het idee het verleden los te laten. Ik vraag Moeder Aarde Meta stevigheid en warmte aan te bieden. Verder werk ik met de energie van de kaarten en verwijder ik energie van anderen: iedereen heeft (recht op) zijn eigen gronding.

Bij de behandeling van de chakra’s voel ik nervositeit, angst, verdriet frustratie, boosheid (laatste bij sacraal- en zonnevlechtchakra) en de onmogelijkheid zich te uiten. Ik voeg aan de achterzijde van sacraal- en zonnevlechtchakra een helend lichtverband toe. Ik maak de chakra’s schoon, pas helende kleuren toe en werk aan de onderlinge verbinding tussen de chakra’s. Vanaf de meeste chakra’s liepen koorden naar het verleden. Ze lossen op na toepassing van Christuskrachtenergie en het aanbieden van de datum van vandaag.

Uit vorigelevensrugzak komt onder andere een leren zak vol gouden munten. Er lijkt een overtuiging als ‘als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje’-overtuiging bij te horen, en een ‘alles precies eerlijk verdelen’-overtuiging. Munten vallen uit de zak en vormen een gouden mantel. Ik zie Meta met een kroon op munten uitdelen. ‘Jij een, en jij een, en jij een’. M.i. duidden de munten op uitnodiging om te geven van zichzelf en niet bang te zijn voor schaarste.

In de aura laat zich onder meer een geopende, rode koffer zien. De boodschap die eruit komt: ‘doe eens roekeloos: laat vrij!’. De rode kleur vormt een uitnodiging boosheid te transformeren naar passie.

Ik werk gedurende de sessie veel met Christuskrachtenergie, ook Maria- en Supreme Being-energie (de energie van Al wat Is). Verder is roze in verschillende tinten een belangrijke kleur om mee te werken.

Tegen het einde van de sessie zag ik het beeld van een lachende, dansende Meta. Haar been is nog niet pijnvrij, maar ze ervaart meer levenslust en het been is meer geïntegreerd in het geheel.

Over de schrijver
Reactie plaatsen