Dit brachten Marga's ogen aan het licht
16 december 2015 
in Cases
2 min. leestijd

Dit brachten Marga's ogen aan het licht

Marga wil graag haar zicht verbeteren, want ze vindt het jammer en soms frustrerend dat ze moeite heeft met ver zien, al heeft ze intussen met de Volzicht-methode andere zichtproblemen flink zien verbeteren. Ze maakte afgelopen week gebruik van het aanbod onderaan de blog ‘Weg met die bril!’: een healing speciaal voor de ogen. En die bracht veel aan het licht…

Al meteen wordt duidelijk wat haar ogen van haar vragen op de momenten dat het ver kijken moeilijk gaat: haar emoties durven voelen, ontdekken welke stukjes van haar gekend willen worden, en vooral: zich op te vullen met liefde voor zichzelf.

Vanuit deze liefde kan ze stralen, en met de stralen als een soort voelsprieten verschillende ‘toekomsten’ aftasten en de gewenste toekomst naar zich toehalen.

Makkelijker gezegd dan gedaan, dus we gaan kijken welke informatie er verder boven tafel komt.

Haar ogen laten weten dat Marga ook mag stoppen met energie naar het verleden te sturen. Ik neem waar hoe haar gehele achterzijde eruit ziet als lila licht, dat als stuifzand naar achteren wegwaait in de wind. Dit is niet iets wat Marga bewust doet. Het patroon om dit energielek in stand te houden is zelfs niet van Marga.

Het blijkt te gaan om een niet verwerkte ervaring van een vrouwelijke voorouder van moederskant, van vijf generaties terug. We treffen haar op haar 43e. Een mollige, zachte vrouw met een echtgenoot die haar niet goed kan peilen en gebukt gaat onder haar geklaag. Ze klaagt veel, omdat ze zich ontevreden, rusteloos en onveilig voelt. Om deze ongemakkelijke gevoelens te compenseren, zoekt ze naar zekerheden buiten zichzelf. Ze is bang om voor zichzelf te gaan staan en heeft een diepe overtuiging ‘Er is geen plaats voor mij’.

Daarnaast hebben haar ouders (met name haar vader) de overtuiging ‘ik mag niet oud worden’ aan haar overgedragen. Deze overtuiging zit zo diep dat ze niet goed durft te leven, laat staan aan de toekomst denken en stappen zetten om een mooie toekomst te creëren. In plaats daarvan focust ze haar energie op het veilige verleden.

We werken onder meer met krachtbronnen als onvoorwaardelijke vergeving, onvoorwaardelijke liefde, troost, authenticiteit, vertrouwen, blijheid, genieten, helderheid, om heling bij deze voorouder en daarmee bij Marga te bewerkstelligen.

Vervolgens kijken we hoe Marga er nu tegenover staat als ze zich voorstelt hoe ze zich zou voelen als ze over een of twee jaar beschikt over de gewenste 100% ‘ver zicht’.

Om de gewenste situatie te kunnen realiseren, moeten we een oude afspraak energetisch ongedaan maken en is er nog vergeving richting haar moeder nodig, door wie Marga zich op voor haar essentiële punten niet gezien voelde. We diepen dit stukje samen uit. Hiermee is de sessie afgerond.

Uit de sessie komt voor Marga nog de tip naar voren dat een specifiek op rozen gebaseerd plantaardig middel haar ondersteunt bij het toelaten en ervaren van meer en meer liefde voor zichzelf, zodat haar ogen ook met steeds meer liefde kunnen kijken – ook naar de toekomst.

  • Deze behandeling vond plaats via Skype en duurde iets meer dan een uur.
  • Dit is Marga’s reactie op de sessie: “Mooi wat er naar boven kwam en ik vond het bijzonder hoe het verhaal van een voorouder ook precies de situatie is bij mijn ouders. Daar lekte ik dus behoorlijk in. Merkte na de sessie duidelijk verschil. Meer verbondenheid in mijzelf.”
  • De aanbieding nderaan het artikel ‘Weg met die bril!’ geldt nog steeds! De 25% korting op de uitgebreide Volzichtcursus ‘Op weg naar natuurlijk zien’ blijft geldig met de kortingscode ‘karineharkema‘. 
Over de schrijver
Reactie plaatsen