Weg met die bril!
17 november 2015 
2 min. leestijd

Weg met die bril!

Draag jij een bril of contactlenzen? Ik heb als kind een bril gehad en ik had er maar een hekel aan, de hele dag een ding op m’n hoofd. Ik vergat expres wel eens hem mee naar school te nemen, maar dan kwam mama hem brengen in de pauze…

Vanaf mijn elfde hoefde ik gelukkig geen bril meer.

Maar. Een paar jaar terug merkte ik helaas dat met name mijn linkeroog wat achteruit ging. Op de snelweg viel het me bijvoorbeeld op dat ik dichterbij de blauwe borden moest zijn om te kunnen lezen welke afslag eraan kwam.

Opnieuw een bril, daar had ik geen trek in.

Dus toen ik ontdekte dat er een cursus bestaat om met specifieke oefeningen weer beter te gaan zien, heb ik me daarvoor aangemeld. Ik merkte al snel dat de oefeningen hun vruchten begonnen af te werpen. Mijn zicht verbeterde!!

Dat was in 2011. Ik was na een tijdje echter niet meer zo trouw in het oefenen. En nu merk ik sinds een paar maanden dat mijn zicht weer achteruit is gegaan. Tijd dus om weer dagelijks mijn ogen te trainen.

Als ik na een tijdje weer een oefening doe, vallen me altijd een paar dingen op.

  • Mijn ogen zijn gefocust op het verleden. Ik vraag mijn intuïtie om de datum waar mijn ogen mee verbonden zijn en die is meestal een paar jaar terug. Doorgaans is mijn linkeroog ook nog op een ander moment in de tijd dan mijn rechteroog…
  • Mijn ogen bewegen mee met de drukke gedachten, checklists en scenario’s in mijn hoofd, en dat levert spanning op in oogspieren en oogbollen
  • De spanning in mijn ogen blijft vastzitten, omdat ik de eraan gekoppelde emoties ook vasthoud
  • Mijn zicht is minder verbonden met mijn hart, en mijn aandacht en dus energie is versnipperd geraakt
  • Mijn zicht wordt minder als ik te veel binnen zit

Iemand die hier niet van opkijkt, is Karin Hogenboom. Zij is een heuse ogentrainer, die zichzelf met een specifieke methode blijvend van haar bril verlost heeft. Met haar bedrijf Volzicht helpt ze mensen weer natuurlijk te gaan zien en zo hun zicht stap voor stap te verbeteren.

Ik maak graag even reclame voor haar. Want wat als haar methode ook jou helpt?

Karin weet de meest interessante dingen over je ogen, over zien. Wist je bijvoorbeeld dat je waziger gaat zien van stress, van suiker eten, en van een tekort aan bepaalde voedingsstoffen? Dat het uitmaakt hoe je zit, en of je genoeg buiten komt? Dat er voor alle oogfuncties specifieke oefeningen zijn die je gemakkelijk kunt doen, zodat je jouw ogen weer fit, gezond en ontspannen traint?

Stel je voor dat je geen bril of contactlenzen meer nodig hebt, of af kunt zien van zo’n toch wel spannende ooglaserprocedure…. Dat zou toch geweldig zijn!

Aanbieding!

Ik liet Karin weten dat ik graag anderen wilde attenderen op haar mooie methode. En toen vertelde zij mij dat ik jou een speciaal aanbod mag doen: maar liefst 25% korting op de uitgebreide training Op weg naar natuurlijk zien, gewoon door bij je bestelling de kortingscode karineharkema te vermelden.

Pak het extra grondig aan met een healing speciaal voor je ogen

Voel je ervoor om echt eens te gaan kijken waar je oogklachten nu eigenlijk vandaan komen en zo het effect van je ogentraining te versterken?

Ik kan op helderziende wijze de oorspronkelijke oorzaak van je oogproblemen vinden. Vaak is er een (verre) voorouder die iets aan jou heeft doorbelast. Het gaat er niet zozeer om of je oogafwijking ‘in de familie zit’, maar om wat eronder zit: vaak een niet verwerkte ervaring of hardnekkige overtuiging. Door dit stukje verleden te zien en te helen, kun je beter gaan zien. We kunnen ook kijken of uitspraken van autoriteiten belemmerende overtuigingen bij je hebben achtergelaten. Denk aan een oogarts of opticien die zegt dat je ‘ermee moet leren leven’ of dat je ‘later’ een (lees)bril nodig zult hebben.

We sluiten je sessie af met een speciale, bekrachtigende energieoverdracht.
Je sessie kan zowel persoonlijk als via skype plaatsvinden.

Benieuwd hoe anderen hun ogensessie hebben ervaren? Je leest het hier:

Dit brachten Marga’s ogen aan het licht

Bijziendheid, een drone, en innerlijke integriteit

 

Over de schrijver
Surya Bron
Door

Surya Bron

op 17 Nov 2015

Wat gaaf, deze actie! Geldt ie ook voor mensen 'op afstand'? Ik wil graag van mijn bril/lenzen af en ik zou ook mijn kinders willen inbrengen...

Karine
Door

Karine

op 18 Nov 2015

Hoi Surya, De actie geldt ook 'op afstand' ja! :-) Super om het samen met je gezin te doen, dan kun je elkaar aanmoedigen én je lost er sneller gedeeld karma mee op! liefs, Karine

Reactie plaatsen