Mabon delight with peace on top
23 september 2014 
1 min. leestijd

Mabon delight with peace on top

En toen was het alweer 23 september. De herfstequinox, als feest ook wel Mabon genoemd. De oogst is binnen. Wat betekent dat voor jou? Wat is voor jou het belangrijkste dat je het afgelopen jaar hebt bereikt?

Ben je een bedrijf gestart? Is je relatie tot bloei gekomen? Heb je je op je werk of in je vrije tijd succesvol met een bepaald project beziggehouden?

Wow-moment

Neem even een wow-moment: dit heb jij gerealiseerd met jouw scheppingskracht! En kijk eens naar de potentie die er in je oogst zit. Je kunt nu voor je zien hoe hetgeen je dit jaar bereikt hebt, in de toekomst alleen maar sterker en mooier wordt. Hoe het jou ondersteunt, hoe je beloond wordt voor je inspanningen, je zaaien, verzorgen en oogsten.

Hulp van de herfst

Nu de herfst officieel is begonnen, is er een energie beschikbaar die je helpt om dingen niet groter of kleiner te maken dan ze zijn. Zodat je je niet laat beheersen door problemen en steeds in staat bent ook het goede in je leven te zien en ervan te genieten.

Kijk in het kader van de Vredesweek eens terug op wat je dit jaar hebt bereikt op het gebied van:
– relaties
– je eigenwaarde
– je inzet voor de maatschappij

Ik weet zeker dat je belangrijke, betekenisvolle stappen hebt gezet. Mijn complimenten! En een dikke knuffel!

PS Ik vind eigenlijk dat ‘Mabon delight with peace on top’ de naam zou moeten zijn van een vegetarisch gerecht of dessert…Ideas, anyone? :-)

Vond je deze blog waardevol? Ik vind het super als je hem deelt!

Check ook Vrede: begin met een staakt het vuren naar jezelf

Over de schrijver
Reactie plaatsen