Ouderlijk huis niet pluis?
29 november 2013 
in Cases
0 min. leestijd

Ouderlijk huis niet pluis?

C. vraagt me een space clearing te doen voor zijn ouderlijk huis in Zuid-Europa. Het viel hem bij zijn laatste bezoek op dat hij zich niet op zijn gemak voelde bij de huisenergie.

Vooraf kijk ik naar de energie van C. Hij blijkt eenvoudig gevoeliger te zijn voor de huisenergie omdat hij een thuis mist, nu hij tijdelijk in Nederland woont.

Maar zijn gevoel dat er wat met de energie in het huis aan de hand is, klopt. In het huis is de balans tussen actieve en passieve energie wat verstoord. De belangrijkste reden hiervoor is een emotionele lading in de grond waarop het huis gebouwd is. Het lijkt te gaan om een niet officiële, niet kerkelijke begraafplaats voor ‘onechte’ kinderen; niet gedoopte, buitenechtelijke kinderen van o.a. prostituees en rijke mannen. Bijbehorende pijn en verdriet zitten nog in de grond. Verder is er invloed van een breuklijn in de aarde die stress in het huis brengt. Na het ontladen van de stress, het werken met onvoorwaardelijke liefde en vergeving en het plaatsen van een beschermend energieveld is de huisenergie weer in balans.

Deze sessie vond plaats op afstand en duurde ca. 1,5 uur.

Over de schrijver
Reactie plaatsen